Header image
Watch video
Gefinancierd op 16 / 07 / 2016
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 12.945
Minimum
€ 11.050
Optimum
€ 14.500
114 Co-financiers
 • Bijdragen € 20

  TERRA

  El teu nom apareixerà en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 27 Co-financiers
 • Bijdragen € 40

  LLAVOR

  Seràs convidat/ada a la presentació oficial. El teu nom apareixerà, en un espai destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 35 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  planter

  Rebràs 1 entrada (x a 2 persones) per un dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat) . Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom apareixerà, en un espai més destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 25 Co-financiers
 • Bijdragen € 300

  arbre

  Aquesta generosa aportació rebrà una nit (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 3 entrades (x a 2 persones) per a 3 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  Bosc

  Aquesta generosa aportació rebrà dues nits (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 5 entrades (x a 2 persones) per a 5 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt i molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 01 Co-financiers

114 Co-financiers

0 collaborators

Show donors

Donation
€ 40
Donation
€ 20
Donation
€ 40
Donation
€ 40
Donation
€ 20
Support message:
Endavant, sou un bri d'esperança per una societat millor.

Carme

Fan
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Anoniem

Anoniem

Fan
Donation
€ 50
Donation
€ 10
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 40

JOAN ESCRIBÀ

Member
Donation
€ 100
Support message:
CArnerill...el sr Escribà també ha contribuït a la causa!!! apali!!! bona sort!!!!
Anoniem

Anoniem

Donation
€ 20
Donation
€ 300
Support message:
Grup Vivaldi rock i clàssica. Aportació de 300,00 Euros realitzada.

Berichten

Hace 8 jaren
Difusió!: Si creus en l'educació en les arts, coneixes algú interessat/da o senzillament et motiva el que fem, t'agrairem infinitament que comparteixis la campanya i el projecte entre la teva gent i a les teves xarxes socials. Moltes gràcies!