Header image
Watch video
Gefinancierd op 16 / 07 / 2016
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 12.945
Minimum
€ 11.050
Optimum
€ 14.500
114 Co-financiers
 • Bijdragen € 20

  TERRA

  El teu nom apareixerà en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 27 Co-financiers
 • Bijdragen € 40

  LLAVOR

  Seràs convidat/ada a la presentació oficial. El teu nom apareixerà, en un espai destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 35 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  planter

  Rebràs 1 entrada (x a 2 persones) per un dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat) . Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom apareixerà, en un espai més destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 25 Co-financiers
 • Bijdragen € 300

  arbre

  Aquesta generosa aportació rebrà una nit (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 3 entrades (x a 2 persones) per a 3 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  Bosc

  Aquesta generosa aportació rebrà dues nits (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 5 entrades (x a 2 persones) per a 5 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt i molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 01 Co-financiers

About this project

Video clip i documental dels "Planters"

Behoeften Taak Minimum Optimum
Composició, arranjaments i coreografies
La composició del tema musical "Planters" fet per Guillem Roma. Els arranjaments de la peça per a l'alumnat de les orquestres de cordes, els conjunts d'ukeleles i de la banda fetes per Marta Roma. Les coreografies de percussió corporal per als Planters de dansa i teatre fetes per Santi Serratosa. El cost de la fabricació de tots aquests materials.
€ 1.300
gravació música
músics, lloguer estudi i tècnic, mescles i masterització
€ 1.300
gravació video
8 dies de rodatge: imatge i àudio (personal, desplaçaments,...)
€ 2.800
Organització dels materials gravats
Recopilació, visualització i selecció dels materials gravats.
€ 300
Lloguer equip material
Lloguer equip de vídeo + àudio
€ 900
Direcció i guió
Cost de la direcció artística i del guió dels 2 projectes paral·lels.
€ 900
Post-producció i edició de vídeo i àudio
Post producció general del material final.
€ 1.400
grafisme, titolació i màster
detalls finals i màster.
€ 800
producció mínima
dietes, organització,...
€ 900
1a ronda de gravacions extres
Gravacions imprescindibles per tenir material per realitzar el documental (entrevistes, classes,...)
€ 450
Assajos amb cada Planter
Tallers-classe, a cada una de les escoles on es fan els "Planters", previs al rodatge amb els artistes que dirigeixen la proposta (Santi Serratosa i Guillem Roma).
€ 800
2a ronda de gravacions extres
gravació d'activitats, classes, entrevistes,... per al documental.
€ 400
difusió del projecte
roda de premsa,...
€ 550
extres per producció óptima
en el cas d'aconseguir el mecenatge òptim podríem cobrir les despeses totals de producció i treballar còmodement.
€ 800
Presentació oficial
costos per cobrir l'acte de presentació del vídeo, lloguer d'espai, càtering, concert,...
€ 900
Totaal € 11.050 € 14.500
Noodzakelijk
Additioneel

General information

Com a tancament del procés dels dos primers cursos del projecte educatiu i artístic "Planters", els més de 450 participants actuals mostraran els resultats del treball i l’esforç en una producció que hem anomenat Ambar(t) i és conduïda per Guillem Roma (vídeo, música i lletra), Marta Roma (arranjaments musicals) i Santi Serratosa (percussió corporal).

Per tal que aquests resultats quedin registrats i la mostra es converteixi en sí mateixa en un producte artístic i educatiu d’alta qualitat, Ambar(t) es convertirà en una producció audiovisual que plasmarà un recorregut per les aules, els processos i els resultats d’aquests dos anys.

El projecte consta de la composició, assajos, producció i gravació d’una cançó original escrita a mida per ser interpretada amb els diferents Planters de música (ukeleles, violins i violoncels, banda i veus) dansa i teatre. Es realitzarà en format videoclip de 4 minuts a partir de la cançó i comptarà amb la participació de tot l’alumnat interpretant el tema en directe en diferents espais.

En paral·lel es farà també un vídeo documental, d’aproximadament 15-20 minuts, sobre el procés artístic d’aquests dos anys amb els Planters on, a través d’imatges, situacions i entrevistes, es podrà veure l’activitat a les aules, la relació amb l’escola, amb les famílies, amb l’entorn i amb els artistes.
La presentació d’aquest material es farà a finals de juny 2016 per les xarxes socials de l'associació ConArte Internacional, de les de tots els centres, de les AMPES, dels ajuntaments, dels festivals implicats (Festival de Música de Torroella de Montgrí i Temporada Alta) i dels mateixos protagonistes, però també, en presentacions públiques en conferències i jornades locals, nacionals i internacionals dedicades a l’educació artística i a la innovació educativa.

Belangrijkste kenmerken

El projecte Ambar(t) consta de diferents parts:

 • Sessions amb Guillem i Marta Roma i Santi Serratosa als 8 Planters de Salt, L'Estartit, Torroella de Montgrí i Figueres per conèixer l'alumnat i el professorat i viceversa, sentir la dinàmica de classe, observar el nivell i fer una proposta de taller adaptada a edats i tipologia de Planter. Curs 2014-2015

 • Diagnosi: observacions, conclusions i treball del concepte artístic (línies de treball, recursos, tècniques i eines). Juliol 2015.

 • Presentació del projecte artístic al grup de treball del Planters (professorat dels centres + mestres ConArte + junta directiva i executiva). Octubre 2015

 • Composició i arranjaments: Gener-Març 2016

 • Presentació al grup de treball dels materials (peça, arranjaments a mida per a cada formació instrumental, lletra del tema, vídeos i partitura de la coreografia de percussió corporal, àudios,...) i calendari de rodatges. Abril 2016

 • Rodatge i edició: de finals de maig a juny 2016.

 • Presentació del videoclip i del mini-documental: finals de juny 2016.

img-7211.jpg img-9867.jpg

Waarom is dit belangrijk

Un dels eixos principals del projecte Planters és crear ponts entre el món educatiu i el món cultural. És per això que, a banda de les sessions setmanals en horari lectiu a les escoles i instituts, també s'ha assistit a diversos espectacles per tal de fomentar un públic crític.

Al llarg d'aquests dos cursos s'ha anat creant també la necessitat d'una producció artística on ells i elles en fossin protagonistes. En aquest punt és quan es contacta amb els germans Roma i en Santi Serratosa perquè acompanyessin i dirigissin aquest procés.

Ambar(t) serà doncs el final d'un cicle i donarà la visibilitat necessària per poder seguir endavant amb molts Planters més.

img-4202.jpg

Doelen van de crowdfunding campagne

 1. Dissenyar, implementar, consolidar i avaluar projectes pedagògics artístics a les escoles de primària i els instituts públics establint partenariats actius amb els festivals del territori.

 2. Promoure la innovació educativa a través dels “Planters” ConArte entesos com a projectes pilot que afavoreixen la vinculació entre educació i arts extrapolables a altres centres del territori o realitats comunitàries.

 3. Aconseguir una millora del clima escolar i un augment de les capacitats d'aprenentatge en els beneficiaris del projecte pertanyents als centres educatius participants.

 4. Engegar processos de formació de formadors (artistes i educadors) en l'àmbit de les capacitats educatives de les arts.

 5. Coordinar i dissenyar l'estratègia i el treball pedagògic basat en la presència regular d'artistes en els centres educatius al llarg de dos/tres anys juntament amb el professorat d'aquests centres i les produccions artístiques resultants.

 6. Impulsar activitats puntuals en els centres educatius vinculades als festivals.

 7. Analitzar l'impacte en el procés establert considerant indicadors ex – davant, durant i ex – post i realitzant un estudi d'impacte.

 8. Gestionar el coneixement adquirit i sistematitzar les pràctiques per garantir la transferència dels aprenentatges.

partitura.jpg

Team en ervaring

L'Associació ConArte Internacional neix l’any 2014 amb el projecte "Planters", una proposta per afavorir el canvi social a favor del respecte, la igualtat, la solidaritat i la millora dels aprenentatges a través de la capacitat educativa de les arts i la cultura.

Un acord amb la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona i el recolzament del Festival de Música de Torroella de Montgrí i Temporada Alta fan que sigui possible.
Compta, a dia d’avui, amb més de 450 alumnes de 8 centres públics (5 escoles de primària i 3 instituts) de les comarques gironines que treballen regularment dins l'horari lectiu amb professionals del teatre, de la música i de la dansa.

Aquí podeu veure les persones que mouen el projecte:
http://conarteinternacional.net/lequip/

ambart6.jpg

Social commitment