Una furgoneta sostenible per Central Parc

Header image
Watch video
Gefinancierd op 05 / 01 / 2023
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 3.029
Minimum
€ 1.900
Optimum
€ 15.000
90 Co-financiers

Bijdragen € 7

Concert JONICAS 30/12

Concert de JONICAS el 30 de Desembre a les 21h a les Muses de Sant Boi. Un cop feta la donació guardat una copia del comprovant que et servirà com a entrada.

> 21 Co-financiers

Bijdragen € 7

Entrada concert 13ºGrados BCN 17 Desembre

Concert de 13º GRADOS BCN (Rock) presentant el seu nou àlbum "2022DC" el 17 de Desembre a les 12h a les Muses de Sant Boi. Un cop feta la donació guardat una copia del comprovant que et servirà com a entrada.

> 14 Co-financiers

Bijdragen € 15

Visita familiar a Central Parc

Visita familiar a central parc, inclou: visita guiada dels camps, taller de boles de llavors i petit berenar(preu per familia 2 adults amb infants). La visita es duà a terme el mes d'Abril

> 01 Co-financiers

Bijdragen € 20

Cistella verdures ecologiques petita

Cistella 4 kg verdura de temporada. Rebreu un mail per a coordinar la setmana en que es rebrà la cistella

> 11 Co-financiers

Bijdragen € 20

Calçotada a la finca de Sant Boi

Calçotada als nostres camps durant el mes de Març, inclou calçots, pa, vi, aigua, botigarra i romesco. tiquet 1 persona

> 12 Co-financiers

Bijdragen € 20

Taller construcció mandales de llavors

Vine a construïr un mandala fet de llavors amb nosaltres, l'activitat es durà a terme la primavera del 2023

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 20

Matí agroecològic

Taller per a apendre sobre el funcionament d'un projecte agroecologic, t'explicarem en detall les tècniques que fem servir per a conrear fruites ecologiques.

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 25

Bossa de la compra Central Parc amb verdures de temporada.

Bossa de la compra exlusiva Central Parc plena de verdures de temporada.

> 05 Co-financiers

Bijdragen € 30

Cistella verdures ecologiques mitjana

Cistella 6 kg verdura de temporada. Rebreu un mail per a coordinar la setmana en que es rebrà la cistella

> 05 Co-financiers

Bijdragen € 30

Samarreta Central Parc

Samarreta exclusiva Central Parc. Ens possarem en contacte amb vosaltres per saber la talla. (el color i diseny pot canviar lleugerament)

> 03 Co-financiers

Bijdragen € 30

Carxofa eco premium del prat amb verdures

Caixa amb 4 carxofes eco premium del Prat. + 4 kg de verdures de temporada

> 09 Co-financiers

Bijdragen € 40

Taller agroecologia per a families

Aquest taller didàctic preten formar a totes les edats en els principis de l'agroecologia. Apren de forma conjunta amb tota la vostra família el funcionament d'un hort ecològic (preu per familia 2 adults amb infants). Fomracio de dos sesions, a la primera apendrem a fer planter i plantar i a la segona a collir i cuidar el cultiu.

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 40

Taller agroecologia per a families

Visita familiar a central parc, inclou: visita guiada dels camps, taller de boles de llavors i petit berenar(preu per familia 2 adults amb infants). La visita es durà a terme el mes d'Abril

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 90

Calçotada a la finca de Sant Boi per 4 persones + verdures

Tiquet per a 4 persones per a la calçotada + cistella de 4 kg de verdura de temporada a recollir el dia de la calçotada

![](loading image...)

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 140

Mati Agroecologic per a la cooperativa de consum La Plata

Les sòcies de la plata ens han demanat de venir a veure el projecte i apendre sobre com cultivem verdures ecològiques. La vista tindrà lloc el 19 de Novembre.

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 450

Calçotada per a DID

Calçotada per a DID associacio Sant boi. Inclou pica pica, postres i 2 cistelles de verdures ecologiques.

> 01 Co-financiers

Bijdragen € 500

Activitat teambuilding agroecologic

Inclou taller d'aprenentatge dels principis de l'agroecologia i activitat de teambilding a la nostra finca.Pose't en contacte amb nosaltres per a disenyar una activitat que s'ajusti a les vostres necessitats. (Equip d'entre 5 i 20 persones)

> 00 Co-financiers

About this project

Ajuda’ns a adquirir un transport eficient pel repartiment dels productes ecològics de Central Parc

Behoeften Taak Minimum Optimum
Entrada furgoneta
Entrada per una furgoneta amb etiqueta C
€ 1.900
Furgoneta hibrida de gamma més alta
Compra d'una furgoneta híbrida de la gamma més alta possible
€ 4.000
Furgoneta elèctrica
Compra d'una furgoneta elèctrica
€ 6.000
Behoeften Materiaal Minimum Optimum
Furgoneta
Compra de furgoneta "standard" amb etiqueta ambiental C per a poder repartir a Barcelona
€ 3.100
Totaal € 1.900 € 15.000
Noodzakelijk
Additioneel

General information

Central Parc neix el 2015 amb l’objectiu de promoure l’agroecologia de forma col·laborativa en tots els seus àmbits. Impulsem la producció i consum de verdures ecològiques i de proximitat que cultivem amb molta cura en els nostres camps ubicats dins del Parc Agrari del Llobregat, a Sant Boi, les quals son distribuides a Barcelona i a la seva àrea metropolitana.

Però la nostra feina va més enllà de la vessant purament productiva. Central Parc és un projecte transversal que treballa per difondre els principis de l’agricultura ecològica a la societat a través de l’educació. Per això, treballem amb escoles, instituts i altres espais formatius, per tal d'ajudar a prendre consciència de la salut i el benestar individual i col.lectiu que promou l’agroecologia. A més, en el nostre projecte també promovem la formació i la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat.

Per què llancem aquesta campanya?

La vida de pagès és dura. A part de les inclemències climàtiques que incideixen directament en la producció, la viabilitat del projecte depèn en gran mesura de la nostre capacitat de comercialitzar verdures per la ciutat de Barcelona i l'Àrea Metropolitana. Per això, disposar d’una furgoneta és clau, doncs és un element indispensable que fa possible la conexió entre el camp i la ciutat.

Una furgoneta sostenible

Fa uns mesos, la furgoneta de Central Parc es va espatllar i no vem tenir més opció que llogar-ne una per seguir fent el repartiment del nostre producte. Aquest handicap suposa una gran dificultat econòmica i logística que està posant en risc la continuïtat del projecte. D’altra banda, som conscients de l’impacte en el canvi climàtic i la qualitat de l’aire que els vehicles desfasats poden tenir. Per això, volem aprofitar aquest moment per a comprar el vehicle amb la millor eficiència i les més baixes emissions possible per a continuar proveint Barcelona i la seva Àrea Metropolitana de verdures fresques i ecològiques amb mínimes consqüències per al canvi climàtic.

Amb l’objectiu mínim podrem adquirir una furgoneta amb l’etiqueta ambiental C
Amb l’objectiu òptim, podrem adquirir una furgoneta híbrida

Belangrijkste kenmerken

Aquest projecte es caracteritza per tenir una intenció clara de facilitar el consum de producte ecològic i de proximitat a la població. Per això volem ser el més coherents possibles amb els nostres principis de sostenibilitat, i posar en pràctica accions com un transport de baix consum per portar els nostres productes als clients.

L’objectiu principal d’aquest projecte és:

  • Comercialitzar els productes de la Cooperativa de manera sostenible (sistema eficient de distribució).
  • Promoure i facilitar el consum de productes ecològics a les poblacions veïnes dels nostres camps.
  • Assegurar la viabilitat futura del projecte.

Altres objectius:

  • Sensibilitzar a la població sobre temes agroecològics.
  • Compartir aquest transport amb companys i companyes agroecològics/es del Parc Agrari del Baix Llobregat.
whatsapp-image-2022-10-13-at-13.05.15-1-.jpeg whatsapp-image-2022-10-13-at-12.56.27.jpeg whatsapp-image-2022-10-13-at-13.01.10.jpeg whatsapp-image-2022-10-13-at-13.05.13.jpeg

Waarom is dit belangrijk

El motor d’aquest projecte és la necessitat de transportar de manera sostenible els productes ecològics dels nostres camps a totes les persones, beneficiant tant a productors/es com consumidors/es i la població en general.

Ells nostres clients que obtenen verdures ecologiques, als alumnes i veïns de la zona que poden aprendre sobre com es produeix verdura de forma ecològica, aquelles persones que participen de programes de reinserció laboral, però també tots aquells ciutadans que poden gaudir d’un projecte que promou la conservació de l’espai agrari del Llobregat a través de l’agricultura ecològica.

Aquest projecte pot beneficiar a un gran número de persones tenint en compte tot el públic a qual abastim amb les nostres verdures, sumant-li la resta de companys i companyes de pagesia ecològica del Parc Agrari del Llobregat que també es beneficiaran del transport eficient.
Però més enllà, aquesta campanya vol enfortir el projecte de Central Parc i per tant permetrens seguir endavant en la nostra tasca de recuperació de terres al Llobregat, impuls de l’agroecologia i educació.

whatsapp-image-2022-10-13-at-13.01.11.jpeg

Team en ervaring

A Central Parc estem treballant en la producció, comercialització i formació agroecològica des del 2015. Fem Agricultura Social des dels inicis i sempre ens ha preocupat que el transport sigui el més sostenible possible.

El nostre equip actual és un equip molt format i treballem cooperant totes les àrees. Disposem de diferents àrees:

  • Àrea de Coordinació, amb l’Isabel que té experiència d'administració, comerç i també treballa en el sector de les associacions.
  • Àrea d’Administració amb la Marta, advocada qualificada que dedica el seu temps a qué l’administració de la cooperativa funcioni.
  • Àrea productiva amb en Daniel, expert en Agricultura Ecològica, i els dos companys que treballen a camp, en Sukmander i el Mohamed.
  • Àrea transport amb l’Igor, que treballa amb nosaltres gràcies a un dels cursos que fem d’agroecologia per a persones amb risc d'exclusió social.
  • Àrea Formació i Educació amb la Maria i la Júlia, ambdós expertes en Educació Agroecològica.
whatsapp-image-2022-10-13-at-13.05.16.jpeg whatsapp-image-2022-10-13-at-12.56.29.jpeg whatsapp-image-2022-10-13-at-12.56.26-1-.jpeg

Social commitment