La Maranya més sostenible

Header image
Watch video
Gefinancierd op 23 / 05 / 2019
Succesvol!
Ontvangen
€ 3.331
Minimum
€ 1.650
Optimum
€ 4.560
45 Co-financiers
 • Bijdragen € 10

  Moltes gràcies!

  T'enduus una samarreta superxula d'una de les entitats del local i pots vindre a carregar el mòbil amb la nostra energia neta sempre que vulgues!

  La samarreta la podràs arreplegar al nostre local, si arribem a aconseguir el projecte, us direm els horaris per a quadrar el que millor us vinga!

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 20

  Una ajuda molt important!

  El teu nom estarà en el nou mur de la Maranya amb totes les persones que col·laboreu en el projecte! I una samarreta serà teua, la podràs arreplegar al local i fer-te una foto en el super mur d'agraïments.

  > 13 Co-financiers
 • Bijdragen € 60

  Eres un sol!

  Amb la teua ajuda el local estarà més calentet, així que et regalarem un coll de llana fet a mà "Made in Maranya", nosaltres ja no ho necessitarem, podràs a passar a per ell al local en l'horari que us direm més endavant!!
  I per suposat que el teu nom va al mur dels agraïments!

  > 09 Co-financiers
 • Bijdragen € 80

  Gràcies per confiar en nosaltres!

  Gràcies per la teua confiança, arriba la recompensa acumulativa: t'enduràs una samarreta, el teu nom estarà al nostre mur i tindràs un coll de llana fet a mà! Tot t'estarà espererant al local!

  > 07 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  T'estimem

  La Maranya serem productors d'energia neta, i t'enduràs un publireportatge sobre la teua col·laboració. Parlarem amb tu per a fer-lo de la manera més fàcil. El teu nom anirà al mur i podràs gaudir d'un bo de 3 hores de solet al terrat de Maranya al costat de la nova instal·lació de plaques solars.

  > 07 Co-financiers
 • Bijdragen € 150

  Ohhhhh!!

  Moltíssimes gràcies, amb la teua ajuda tenim més fàcil aconseguir l'objectiu, així que el teu nom al mur i et regalem un pegat de la Maranya, perquè pugues personalitzar la teua peça de roba preferida, podràs passar a per ell els dies que et direm més endavant. A banda t'has guanyat un publireportatge sencer per a tu.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 200

  Mil gràcies!

  Estem encantades amb tu! Arriba la recompensa formativa, t'has guanyat un dels cursos de formació que s'organitzen des del centre per a tu o per a la persona que tu tries. El teu nom anirà al mur i tindràs un dels "Claus de plata" edició limitada maranyera, per arreplegar-les hauràs de passar pel local els dies de recollida de recompenses.

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen € 300

  Mecenes nivell sensei!!!

  Acabes d'apadrinar una de les plaques solars del local que portarà el teu nom, i passaràs a formar part del nostre mur d'agraïments. Gràcies per l'ajuda, tenim ganes de conéixer-te així que t'invitem a un sopar al local amb les persones activistes del projecte i et dedicarem un publireportatge en xarxes.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  Et posem un monument!

  I el teu nom estarà en el quadre de l'inversor i en el nostre mur. Et farem un publireportatge en xarxes perquè la teua col·laboració siga coneguda per tothom i t'has guanyat el "Clau d'or" edició limitada que t'espera en el local per a que l'arreplegues.

  > 00 Co-financiers

45 Co-financiers

0 collaborators

Show donors

Michel

Member
Donation
€ 80

Virginia

Member
Donation
€ 100
Donation
€ 20
Donation
€ 90

Virginia

Member
Donation
€ 100
Donation
€ 20
Donation
€ 60
Donation
€ 20
Donation
€ 20

Michel

Member
Donation
€ 80
Donation
€ 100

Carla

Fan
Donation
€ 30

Jahel

Fan
Donation
€ 60
Donation
€ 20
Support message:
SOU MOLT CRACKS SALUT DES DE BCN
Donation
€ 20