Ampliació del Centre Educatiu Waldorf La Font

Gefinancierd op 14 / 07 / 2016
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 3.560
Minimum
€ 3.188
Optimum
€ 7.168
43 Co-financiers
Bijdragen € 15
Agraïment

El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web

> 08 Co-financiers
Bijdragen € 35
Punt de llibre fet amb aquarela

Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes + A la llista d'agraïments de la nostra web

> 07 Co-financiers
Bijdragen € 55
festa de la primavera

Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families. El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web + punt dellibres d´aquarela.

> 07 Co-financiers
Bijdragen € 100
cursos de formació

Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació LA FONT (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals i més) + +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families + A la llista d'agraïments de la nostra web + punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes.

> 07 Co-financiers
Bijdragen € 250
Cursos de formació gratuïts

Entrada gratuïta a les jornades de formació de LA FONT + Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació LA FONT (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families +Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes A la llista d'agraïments de la nostra web.

> 00 Co-financiers
Bijdragen € 350
Jocs d´artesania

Un joc que inclou una nina de llana feta a mà completament per les mares de la font i un joc complet de joguines de fusta realitzat pels pares + Entrada gratuïta a les jornades de formació de La Font + Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació La Font (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals i més) +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families + A la llista d'agraïments de la nostra web + Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes.

> 00 Co-financiers
Bijdragen € 500
obra d´art

Obra d´art a triar entre diversos artistes del camp de la pintura,fotografía,dibuix, aquarel.la +El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web

> 00 Co-financiers

About this project

Adequació dels patis de primària i infantil
Infrastructuur Minimum Optimum
moviments de terra
Moviments de terra i cimentació per l´estructura de fusta de 9 metres on allotjarem els jocs infantils.
€ 600
Fusteria
Fustes d´exterior per construcció de jocs infantils al pati de primària i d´infantil
€ 500
accesoris i anclatges
Cordes, groxadors, anclatges d´acer inoxidable
€ 600
Formigó
Formigó solera armada de 15 cm de gruix
€ 760
Biguetes
Biguetes de formigó autoresistents
€ 728
Murs
Mur de formigó de la platforma d'accés a les aules de primària
€ 1.790
Barana metàlica
Barana metàlica per la plataforma d'accés a les aules
€ 2.190
Totaal € 3.188 € 7.168
Noodzakelijk
Additioneel

General information

La cooperativa Waldorf la Font va neixer com Associació La Font l'any 2008 amb la voluntat d’un grup de mares, pares, mestres i amics, compromesos en propiciar un Espai Educatiu per a famílies, educadors i infants. Vol ser un espai de reflexió i aprofundiment que ens ajudi en la nostra tasca d’educar, i obert a la tota la societat.

La Font és un Centre Educatiu Waldorf d'educació infantil i primària homologat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. La Font està situada a l’edifici del Seminari de Vic i actualment estem ampliant les nostres instal·lacions.

L'escola està creixent i volem consolidar-nos com a centre educatiu de referència Waldorf a la comarca d'Osona. Es per això que estem immersos en un procés d'ampliació de l'espai amb la que podrem oferir una major oferta de places per als propers anys. Com els infants, creixem amb pas ferm però segur i agraïm tota la col·laboració que es vulgui fer.

Belangrijkste kenmerken

L’activitat principal de la cooperativa és impulsar un espai educatiu, basat en la pedagogia Waldorf. Es per això que la cooerativa la Font neix amb aquesta filosofia:

  • Creació d’un Espai adreçat a infants a partir de 3 anys, on aquests puguin desenvolupar les seves potencialitats amb llibertat, seguretat i respecte, possibilitant una vivència saludable i natural que afavoreixi aquest procés . L'Espai és obert a totes aquelles famílies que, lliurement, vulguin oferir aquesta educació als seus fills i filles.

A més a més, volem generar aquest “Espai” amb altres activitats paral·leles:

  • Mitjançant xerrades i cursos, per millorar la formació de pares, mares i educadors amb la intenció de millorar la criança i educació dels infants.

  • Mitjançant tallers manuals i artístics, per poder fer joguines pels nostres infants, aprendre’n per fer-los amb ells, vivenciar l’activitat artística com a camí educatiu de creixement i coneixement personal.

  • Mitjançant debats, lectures comentades, que permetin reflexionar sobre el fet educatiu i la situació i necessitats de la infància en la el moment actual.

  • Mitjançant fires i festes per obrir l’activitat de l’Associació a la tota la ciutadania.

Waarom is dit belangrijk

Atualment estem iniciant les obres d'ampliació de primària amb tres aules més per completar tot el cicle educatiu de primària.

Necessitem dues rampes d'accés per poder accedir en aquestes noves aules i també adequar els patis d'infantil i primària amb estructures de joc, per desenvolupar les necesitats psicomotrius del nens i nenes.

Doelen van de crowdfunding campagne

Demanem ajuda per poder crear aquestes plataformes d'accés de les tres noves aules de primària i adequació dels patis d'infantil i primària mitjançant la creació d'infraestructures de jocs

Cada aula tindrà un accés individual per façana nord (practicable) i per façana sud (adaptat).
Per salvar els desnivells, s’instal·laran dues plataformes d’accés d’estructura lleugera (gero i
bigueta de fusta C24) i acabades amb lama de fusta a l’autoclau, a fi de poder distingir la
intervenció de l’edifici existent. Les plataformes s’adossaran a façana. L’afectació a l’edifici
existent de les plataformes és mínima, i, en qualsevol cas, reversible.

Team en ervaring

Som una associació sense ànim de lucre. El nostre principal potencial és la qualitat humana i l' experiència vital de tots els seus membres. Intentem reduir costos mitjançant el treball col·laboratiu i solidari a través de comissions.

L’assemblea general de socis de cooperativa és el màxim òrgan de decisió de la cooperativa de la que mana un consell rector que vetlla per al bon funcionament i la realització dels objectius proposats. Les mares i els pares formen part de la cooperativa i col·laboren i assessoren en el manteniment de l’espai i en l’organització de les diverses activitats (cursos, tallers, fires, festes).

L’organització de l’espai educatiu es fonamenta en la responsabilitat compartida entre les famílies i els/les mestres.

L'equip humà està format actualment per un claustre de 14 mestres, directora, secretari i 90 families

Social commitment