Museu Digital d'Il·lustració Contemporània

Header image
Watch video

Bijdragen € 5

Agraïment i menció al nostre web

Moltes gràcies pel teu recolzament! El teu nom apareixerà al nostre web com un dels microfinançadors que ha contribuït a fer realitat Ilustrarium.

> 05 Co-financiers

Bijdragen € 15

Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium

El nostre logo és una petita obra d'art! Ha estat dissenyat pel prestigiós estudi ZOO Studio de Barcelona (http://zoo.ad) i resumeix gràficament l'essència del projecte. Te'l podràs descarregar en alta qualitat i imprimir-lo en el suport que tu desitgis, a més de l'agraïment al nostre web.

> 06 Co-financiers

Bijdragen € 30

Agraïment + Làmina del logotip d'Ilustrarium en edició limitada

A més de l'agraïment al nostre web, rebràs una làmina de 30x30 cm amb el logotip d'Ilustrarium dissenyat per ZOO Studio (http://zoo.ad) imprès en alta qualitat i en edició limitada. Llest per emmarcar!

> 03 Co-financiers

Bijdragen € 40

Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium + Làmina de la col·lecció

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una làmina del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels reconeguts il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Javier Sáez Castán (Premio Nacional de Ilustración 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano i Alba Marina Rivera (veure informació general).

> 09 Co-financiers

Bijdragen € 70

Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina petita en edició limitada i signada per l'artista

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió giclée del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer i Mariona Cabassa (veure informació general).

> 02 Co-financiers

Bijdragen € 100

Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina gran en edició limitada i signada per l'artista

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió tamany 30x40 cm del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano, MO Gutiérrez Serna, Ana Bustelo, Alicia Varela i Alba Marina Rivera (veure informació general).

> 06 Co-financiers

Bijdragen € 250

Agraïment + Làmina de la col·lecció + Arxiu digital logotip + Formació/taller personalitzat

A més del reconeixement a la nostra web, l'arxiu digital del nostre logotip i una làmina de la nostra col·lecció, podreu rebre un taller sobre el poder de l'art com a eina de transformació educativa. Especialment dirigit a escoles, ampas, biblioteques, empreses o qualsevol institució que vulgui rebre una formació preparatòria sobre el tema.

> 00 Co-financiers

44 Co-financiers

0 collaborators

Show donors

Donation
€ 100
Anoniem

Anoniem

Member
Donation
€ 100
Donation
€ 5
Anoniem

Anoniem

Donation
€ 40
Donation
€ 30
Anoniem

Anoniem

Donation
€ 30
Donation
€ 15
Donation
€ 15
Donation
€ 40
Donation
€ 40
Donation
€ 5
Donation
€ 15
Donation
€ 15

Berichten

Hace 5 jaren
Traductor català-anglès: Estarem molt agraïts si ens pots ajudar a traduïr textos del català/castellà a l'anglès!