HORTALITZA'T NORFEU!: MÉS QUE UN HORT AL PATI DE L'INSTITUT.

Header image
Watch video

Bijdragen € 5

El teu nom a la secció d'agraïments de la guia pràctica "Smart-hort"

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments de la Guia Pràctica detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de calameo.

> 05 Co-financiers

Bijdragen € 10

El teu nom o imatge de l'empresa al vídeo-tutorial

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments del Vídeo-tutorial detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de youtube

> 15 Co-financiers

Bijdragen € 15

Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 3); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de tres tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 09 Co-financiers

Bijdragen € 20

Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 5); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de cinc tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 12 Co-financiers

Bijdragen € 50

Taller presencial a l'institut sobre com construir un smart-hort; obsequi de planter o llavors de l'hort; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

Visita a l'hort del nostre pati i assistència a un taller sobre com construir un smart-hort.

> 04 Co-financiers

56 Co-financiers

0 collaborators

Show donors

Bmir

Member
Donation
€ 10
Donation
€ 15
Donation
€ 15
Donation
€ 15
Anoniem

Anoniem

Donation
€ 15
Donation
€ 10
Donation
€ 10
Support message:
Anims que falta poc!!!!
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Support message:
Ben regat, ben cuidat, collita segura! Som-hi!
Donation
€ 10
Donation
€ 10
Donation
€ 15
Donation
€ 15
Support message:
Enhorabona per la iniciativa! Espero haver aportat el meu humil granet de sorra per tal que arribeu a l'objectiu proposat. Endavant!
Donation
€ 15

Berichten

Hace 6 jaren
Assessorament tècnic en el conreu d'algunes hortalisses: Necessitaríem persones coneixedores de tècniques d'hort per a lligar tomateres, cogombreres i altres hortalisses trepadores.
Hace 6 jaren
ASSESSORAMENT TÈCNIC EN BIOCONSTRUCCIÓ: Necessitaríem especialista en bioconstrucció per a assessorar i auditar les nostres bioconstruccions.
Hace 6 jaren
EINES D'HORT: Ens interessaria el prèstec o donació d'eines d'hort diverses (aixades de diferents mides, pales, carretilles...)