Habitem l'Era, un nou espai de vida

Gefinancierd op 16 / 02 / 2023
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 5.172
Minimum
€ 4.500
Optimum
€ 10.500
96 Co-financiers
Channel
 • Bijdragen € 5

  Entrada 1 infant per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 5€, la teva aportació real és d'1€.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 5

  Agraïment a la web (en construcció)

  Amb aquesta aportació, escriurem el teu nom a la llista de col·laboradors del projecte, a la nostra pàgina web. Com que és un projecte que està en construcció i acaba de patir un moviment intens, el web està en construcció. A mesura que tinguem més notícies us el farem arribar.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 5€, la teva aportació real és de 1€.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 10

  Agraïment a la web + punt de llibre

  Amb aquesta aportació apareixerà el teu nom a la llista de persones col·laboradores del projecte, a la nostra pàgina web. Com que és un projecte que està en construcció i acaba de patir un moviment intens, el web està en construcció. A mesura que tinguem més notícies us el farem arribar.
  A més, també inclou un punt de llibre únic, exclusiu i fet a mà per les persones de l'Era.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 10€, la teva aportació real és de 2€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen € 12

  Entrada 1 adult per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 adult, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 12€, la teva aportació real és d'2,40€.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 15

  Entrada 1 adult + 1 infant per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 adult i una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 15€, la teva aportació real és de 3€.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 15

  Agraïment + tote bag de l'Era

  Amb aquesta aportació, apareixerà el teu nom a la llista de persones col·laboradores del projecte, a la nostra pàgina web (en construcció). A més, t'enduràs una tote bag de l'Era amb un disseny preciós, reutilitzable i que podràs fer servir pel que tu vulguis.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 15€, la teva aportació real és de 3€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 13 Co-financiers
 • Bijdragen € 20

  Entrada a la Festa de l'Era + tote bag de l'Era + agraïment

  El pack complet! Organitzem una festa familiar cap a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Si vols venir a la festa, tenir la tote bag de l'Era i, a més a més, aparèixer a la llista de persones o entitats col·laboradores de la nostra pàgina web, aquesta és la teva recompensa.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 20€, la teva aportació real és de 4€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 38 Co-financiers
 • Bijdragen € 25

  Entrada 2 adults + 1 infant per la festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 2 adults i una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 25€, la teva aportació real és de 5€.

  > 02 Co-financiers
 • Bijdragen € 40

  Matinal de joc + agraïment

  Amb aquesta aportació, organitzarem un matinal de joc de 10h a 13h, amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys. Serà un dissabte, a l'espai de l'Era, amb una acompanyant o dos (depèn de la quantitat d'infants i famílies). Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta per qui vulgui participar-hi. També apareixerà el teu nom a la llista de persones o entitats col·laboradores a la nostra pàgina web (en construcció).
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 40€, la teva aportació real és de 8€

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen € 50

  Matinal de joc + xerrada + agraïment

  Amb aquesta aportació, organitzarem un matinal de joc de 10h a 13h, amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys. Serà un dissabte a l'espai de l'Era, amb un acompanyant o dos (depèn de la quantitat d'infants i famílies). Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta de taller per qui vulgui participar-hi. Paral·lelament, de 12h a 13h, realitzarem una xerrada al mateix espai sobre la nostra mirada d'infància i com influeix en l'acompanyament, per qui estigui interessat/ada. L'espai de joc seguirà obert durant aquesta sessió formativa.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 50€, la teva aportació real és de 10€. Hisenda et torna 40€.

  > 12 Co-financiers
 • Bijdragen € 150

  Xerrada o assessorament + agraïment

  Amb aquesta aportació tindràs a la teva disposició o a la de la teva entitat, una xerrada presencial sobre l'acompanyament a la infància des de la nostra mirada (límits, mirada d'infància, necessitats, acompanyament emocional, resolució de conflictes, el rol de l'adult, presència i escolta, art, pantalles, literatura...). O bé, si ho prefereixes, una sessió d'assessorament en algun tema relacionat amb els abans esmentats, per a tu o per a la teva entitat.
  A més, també t'inclourem a la llista de persones o entitats col·laboradores, a la nostra pàgina web (en construcció).
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 150€, la teva aportació real és de 30€. Hisenda et torna 120€
  Si ets una empresa, donant 150€ la teva aportació real és de 97.5€. Hisenda et torna 52.5€

  > 02 Co-financiers
 • Bijdragen € 300

  Matinal de joc allà on vulguis

  Amb aquesta aportació t'emportes un matinal de joc de 3 hores amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys, per fer allà on tu vulguis. Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta per qui vulgui participar-hi.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Com a persona física, donant 300€, la teva aportació real és de 127,5€. Hisenda et torna 172,50€. Si ets una empresa, la teva aportació real és de 195€. Hisenda et torna 105€

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  Espectacle de contes

  Amb aquesta aportació, tindràs a disposició un espectacle de contes a càrrec d'en Gerard Garcés (conta-contes, acompanyant, i pare de la comunitat). No és una entrada per a l'espectacle, sinó que tens l'espectacle per dur-lo allà on vulguis. Al menjador de casa teva, a una festa, o l'espai que tu triïs.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 500€, la teva aportació real és de 257,50€. Hisenda et torna 242,50€
  Si ets una empresa, donant 500€ la teva aportació real és de 325€. Hisenda et torna 175€

  > 02 Co-financiers

96 Co-financiers

0 collaborators

Show donors

Donation
€ 15
Support message:
La família de l'Era de Barruera, us envia una forta abraçada i us desitja una llarga vida a l'Era! Neu, Roi, Nit, Marta i Patxa! Potxons!
Donation
€ 20
Donation
€ 15
Donation
€ 20
Donation
€ 15
Anoniem

Anoniem

Donation
€ 15
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 40
Donation
€ 50
Donation
€ 20
Support message:
Llum a l'Era!! Llarga vida!!
Donation
€ 20
Donation
€ 30
Donation
€ 10
Donation
€ 20

Berichten

Hace 1 jaar
Prestar serveis: Estariem molt agraïts/des si alguna persona i/o entitat, volgués prestar un servei a l'Era per poder oferir com a recompensa, i així poder col·laborar a arribar a la quantitat mínima necessària.