FLORS DE PEDRA

Gearchiveerd op 01 / 04 / 2018
Geloten
Ontvangen
€ 350
Minimum
€ 1.200
Optimum
€ 1.500
19 Co-financiers

Bijdragen € 5

digital

Una edició digital del llibre (portada en jpg i pàgines en pdf) enviada al correu electrònic del cofinançador

> 02 Co-financiers

Bijdragen € 15

poemari

Un llibre FLORS DE PEDRA enviat al domicili del cofinançador

> 05 Co-financiers

Bijdragen € 20

poemari dedicat

Un llibre FLORS DE PEDRA dedicat personalitzadament, i enviat al domicili del cofinançador

> 06 Co-financiers

Bijdragen € 150

llibreria

10 llibres FLORS DE PEDRA i presentació a la llibreria

> 00 Co-financiers

About this project

poesia

Behoeften Materiaal Minimum Optimum
Impremta
Despeses d'impressió, paper reciclat de 100 g per a les pàgines, i cartró reciclat de 200 g (plastificat en mate) per a la portada amb solapes.
€ 1.200
Behoeften Infrastructuur Minimum Optimum
enviament
despeses d'enviament dels llibres, i despeses de gestió i pagament
€ 300
Totaal € 1.200 € 1.500
Noodzakelijk
Additioneel

General information

Autoeditar la tercera edició d'un llibre de poemes "FLORS DE PEDRA", amb maquetació pròpia, sota llicència lliure (Creative Commons), amb paper reciclat, i amb algunes pàgines desplegables.
Els poemes (alguns dels quals es reflecteixen al vídeo) interactuen amb imatges i tipus de lletra personalitzats, recuperant i adaptant l'esperit dels antics poetes orientals, els poemes dels quals es plasmaven en autèntics quadres on els paisatges i la cal·ligrafia es fusionaven un una única obra harmoniosa.
Aquesta manera d'entendre la poesia a Occident va anar desapareixent amb la introducció de la impremta, que va uniformitzar les lletres (normalment només hi ha un tipus de lletra a cada llibre).
El poemari "FLORS DE PEDRA" pretèn apropar-se també a les noves manifestacions poètiques, que han escapat del llibres per a aparèixer a les xarxes socials (amb multitud d'exemples de textos acompanyats d'imatges), als carrers (mitjançant grafitis, expresions poètiques, poesies visuals...), o amb intervencions sobre el paisatge (land-art).

Belangrijkste kenmerken

L'objectiu és fer una nova edició del llibre, tan acurada com les precedents

Waarom is dit belangrijk

La gran acceptació de les edicions anteriors (esgotades en menys d'un any) m'ha empès a fer una nova edició del poemari, que espero que sigui ben rebut per persones interessades en l'autoedició, la poesia, el diseny gràfic i el compromís social (el llibre recolza una entitat social anomenada SALVEM LO MONTSIÀ).

Team en ervaring

Del poemari ja hi ha hagut dos edicions prèvies, i el treball conjunt amb l'equip de la impremta ens ha satisfet a ambues parts.

Social commitment

Sustainable Development Goals

  • Sustainable Cities and Communities

    There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.