Verema Solidària

Header image
Watch video
Gefinancierd op 11 / 10 / 2016
Gecofinancierd!
Ontvangen
$ 10,005
Minimum
$ 3,812
Optimum
$ 10,890
147 Co-financiers
 • Bijdragen $ 11

  FILA ZERO DE LA VEREMA

  Col·labora amb 10€ / 20€ o més sense participar a l’esdeveniment: donaràs reforç escolar a infants de famílies amb pocs recursos, suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i formació en captació de fons per a entitats socials que lluiten contra la pobresa al Penedès i al Garraf. T'enviarem vídeo resum de l'experiència i els resultats de la campanya.

  > 17 Co-financiers
 • Bijdragen $ 16

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

  Diumenge 25-S vam collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària 2016. Serà un xarel·lo molt especial, envellit en àmfora, amb un tiratge limitat de 1000 ampolles disponibles al març de 2017. Tindràs la teva ampolla numerada VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen $ 21

  KIT ENOSOLIDARITAT: BOSSA, XAPA I AMPOLLA VEREMA SOLIDÀRIA

  Difon enosolidaritat. Obtindràs la bossa i la xapa de disseny exclusiu Verema Solidària 2016 que vam presentar diumenge 25-S a la vinya + ampolla del vi collita VS2016 numerada+ finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 38

  PARTICIPAR A LA VEREMA EL 25 DE SETEMBRE

  Col·labora amb 35€ per gaudir l'experiència de collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 50 Co-financiers
 • Bijdragen $ 39

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts

  > 18 Co-financiers
 • Bijdragen $ 54

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA DEL VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts + acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada.

  > 39 Co-financiers
 • Bijdragen $ 82

  AMPOLLA VI COLLITA VS2016 + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

  Et convidem a la presentació en societat del vi VS2016 al març del 2017 + tindràs: la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut xef del restaurant ABaC, amb 2**Michelin, a un grup reduït de 20 persones + finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 87

  FAMÍLIA

  Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen $ 98

  FAMÍLIA PLUS

  Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi Verema Solidària.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen $ 131

  VEREMA EN EQUIP 3

  Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 3 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + 1 ampolla de vi Verema solidaria. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen $ 136

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

  Gaudeix de l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts i dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats del crowdfunding + a la primavera del 2017: acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut Chef del Restaurant Abac amb 2* Guia Michelin. Ja s’han fet les primeres deu aportacions a preu especial “matiners”, apunta’t si vols ser un dels 20 afortunats

  > 12 Co-financiers
 • Bijdragen $ 218

  VEREMA EN EQUIP 5

  Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 5 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + lot de vi (3 ampolles) Verema Solidària. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

  > 04 Co-financiers

About this project

Una experiència lúdica i solidària que vincula territori, vi i sensibilitat social.

Behoeften Materiaal Minimum Optimum
DONACIÓ A CÀRITAS SANT FELIU
Compra de material informàtic per donar un pas més en el reforç educatiu dels infants i adolescents més vulnerables
$ 1,634
DONACIÓ A L'ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AFECTATS DE MALALTIA MENTAL DEL GARRAF
Compra d'eines per a l'hort: desbrossadores, aixades, pales... per ampliar la zona de cultiu i poder atendre a més usuaris.
$ 1,634
Behoeften Infrastructuur Minimum Optimum
Estructura
Necessitem cobrir els costos d'estructura per poder fer realitat la verema solidària i gestionar tots els contactes del territori i de les empreses per tal de finançar l'acció.
$ 545
ESTRUCTURA
Podrem fer front als costos de comunicació i producció audiovisual.
$ 1,634
Behoeften Taak Minimum Optimum
Associació de Familiars i Afectats de Malaltia Mental del Garraf
Adequar i pintar l'aula de formació.
$ 1,634
Càritas Sant Feliu
Garantir el berenar dels nens i adolescents per a tot l'any.
$ 1,634
FORMACIÓ A TOTES LES ONG's DEL TERRITORI
Podrem pagar al professorat.
$ 2,178
Totaal $ 3,812 $ 10,890
Noodzakelijk
Additioneel

General information

La Verema Solidària és una experiència que vincula territori, vi i sensibilitat social. Té l’objectiu de captar fons per a dues organitzacions que treballen per combatre la pobresa i l’exclusió social. En aquesta primera edició les entitats beneficiàries són l’Associació de familiars i afectats per malaltia mental del Garraf (AFAMMG) i Càrites Sant Feliu. Podràs gaudir de l’experiència de veremar a mà i crear el teu propi vi i, a la vegada, donaràs suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i a millorar les habilitats socioeducatives d’infants i joves de famílies amb pocs recursos.

Vine amb els amics o la família a veremar i talla amb la pobresa!!

Belangrijkste kenmerken

El projecte Verema Solidària et convida a col·laborar per reduir la pobresa formant part d'una experiència única. El dia de la verema podrem trepitjar la vinya i aprendre els diferents aspectes que composen aquesta primera fase de l'elaboració del vi de la mà de futurs sommeliers del curs que organitza el CETT. Agafarem forces amb un dinar de vinya i passarem una estona aprenent alguns dels secrets del món del vi.

Per als que no en tinguin prou podran complementar l'activitat al mes de març amb la recollida d'una ampolla de vi de la pròpia verema i un maridatge amb un plat que un xef "interessant" ens farà.

huerto-1.jpg

Waarom is dit belangrijk

El projecte va dirigit a totes aquelles persones que vulguin combatre la pobresa i l'exclusió social fent una activitat enriquidora.

Volem crear oportunitats per la inclusió social de persones amb malaltia mental i suport educatiu i emocional a infants i joves en risc d’exclusió. Ens dirigim a persones que comparteixin aquest objectiu i que vulguin passar una bona estona entre companys gaudint de la natura i d’una activitat que els portarà a prop de la vinya, del món del vi i de la solidaritat.

l-hospitalet-de-llobregat-20120320-00244-2-.jpg

Doelen van de crowdfunding campagne

Volem aconseguir el suficient suport econòmic per comprar eines i utillatge per a l'hort i ampliar la zona de rec, i així augmentar la quantitat d'usuaris a atendre des de l'AFAMMG. També volem dotar d'equips informàtics per als espais de reforç escolar de Càritas a Vilanova, Sitges, Vilafranca i Sant Sadurní.

A més, a través de la formació en captació de fons volem que les entitats incorporin estratègies de captació de fons per tal d'augmentar els seus recursos propis.

La Verema Solidària té l’objectiu a curt i mig termini d’un impacte a nivell social a través de:

• L’execució dels projectes de les entitats guanyadores.
• La multiplicació d’estratègies de captació de fons per part de les entitats que vinguin a la formació.
• La visibilitat i dinamització de les entitats socials.
• La sensibilització de la ciutadania.
• L’exportació del projecte prevista en els pròxims anys a altres parts del territori català.

huerto14.jpg

Team en ervaring

El projecte Verema Solidària sorgeix de l’experiència personal del vinyeró Rubèn Parera. La presa de consciència de les dificultats viscudes al costat d’immigrants sense recursos bàsics, el fa pensar en portar a terme alguna acció solidària amb la col·laboració d’altres agents del territori per captar fons i ajudar a les entitats del Penedès i del Garraf.

A aquesta idea inicial s’hi ha sumat un equip de persones vinculades al món social, a l’emprenedoria, al sector del vi i a la comunicació i el disseny que no tenien cap relació i que s’han unit per una causa.

Dins de la Verema Solidària participen:

 • Impulsa Fundraising com a coordinadors i gestors principals del projecte.
 • Rubèn Parera, impulsor de la idea inicial.
 • Estudi Saüc aportant valor en el disseny gràfic.
 • Micaco Studio amb els disseny web.
 • Clara Isamat de Vinos Compartidos com a sommelier.
 • Ruth Troyano liderant la comunicació i les xarxes socials.
 • Valentí Acconcia com a consultor de crowdfunding.
 • Quico Vallejo amb la producció audiovisual.
 • Oriol Homar, produïnt continguts per al blog.

Tanmateix, al projecte s’hi han anat afegint de forma altruista més col·laboradors que amb el seu treball i aportacions han fet que sigui possible. Gràcies a tots!

vsgoteo2.jpg

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Responsible Production and Consumption

  Responsible Production and Consumption

 • Life On Land

  Sustainably manage forests, combat desertification, halt and reverse land degradation, halt biodiversity loss