Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Gefinancierd op 28 / 11 / 2017
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Co-financiers
Bijdragen € 5
Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Co-financiers
Bijdragen € 10
Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Co-financiers
Bijdragen € 20
Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Co-financiers
Bijdragen € 25
Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Co-financiers
Bijdragen € 30
Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Co-financiers
Bijdragen € 40
Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Co-financiers
Bijdragen € 50
DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Co-financiers
Bijdragen € 100
Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Co-financiers
Bijdragen € 500
Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers
Bijdragen € 1.000
Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Objectiu assolit: avui vespre TOT INCLÒS s'emet a IB3!

19 | 12 | 2020
Objectiu assolit: avui vespre TOT INCLÒS s'emet a IB3!

Estimades cofinançadores i cofinançadors,

Després de molt insistir, d'aconseguir que s'emetès pel Canal 33 i de la campanya de pressió pública que férem a la direcció d'IB3, ho hem aconseguit: el documental Tot Inclòs s'emet avui vespre (23.20h) per la televisió pública de les Illes Balears, IB3, després de l'emissió d'Overbooking.

No tenim paraules d'agraïment suficient a totes les que ens heu ajudat a fer possible que un discurs crític contra el monocultiu turístic actual s'emeti a la televisió pública. El camí, així com el vostre recolçament, ve d'enfora: des de possibilitar la concepció del documental a pressionar per aconseguir que es passi per IB3. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Tot i la greu crisi sistèmica que està patint el nostre model econòmic degut a la pandèmia global (que ha demostrat que teníem raó: aquest model és molt vulnerable, depenent i perillós), els actuals governants sols pensen en tornar a posar en marxa la maquinària turística. I si s'ha acabat per sempre l'allau de masses de turistes? Perquè no aprofitem aquests temps convulsos per iniciar d'una vegada per totes la transformació del nostre model econòmic per un altre més sobirà, resilient i autosuficient?

És molt important fer un darrer esforç per difondre la cita televisiva d'avui vespre. Necessitam que molta gent vegi el documental perquè se n'adoni que per aquest camí no podem continuar. Ara sí que aquesta és la darrera cosa que us demanem: aviseu a totes les vostres amistats/familiars/contactes perquè vegin el documental i gaudiu-ho vosaltres mateixos a la televisió.

De nou, infinites gràcies!

Una forta aferrada,
Col·lectiu Tot Inclòs

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario