La SexTruck: la caravana pedagògica on sexualitat, afectivitat i feminismes van sobre rodes

Header image
Watch video
Gefinancierd op 14 / 10 / 2019
Gecofinancierd!
Ontvangen
$ 9,959
Minimum
$ 5,445
Optimum
$ 7,079
242 Co-financiers
 • Bijdragen $ 5

  COL·LABORA PER AMOR!

  Col·labora amb nosaltres perquè creus que és un projecte educatiu i social interessant!

  > 26 Co-financiers
 • Bijdragen $ 11

  CLÍTORIS 3D

  Amb aquesta recompensa t'enviarem a casa un clítoris imprès en 3D de la Psicowoman perquè l'exposis com una figura més de casa teva! (Enviaments a Espanya)

  > 28 Co-financiers
 • Bijdragen $ 16

  VINE A CONÈIXER LA SEXTRUCK!

  Vine a la presentació de la SexTruck i sigues de les primeres persones a experimentar amb el seu contingut! Us informarem de quan serà un cop acabada!!!!! (Es farà a la província de Barcelona).

  > 24 Co-financiers
 • Bijdragen $ 16

  LUBRICANT INLUBE DE NUEI COSMETICS

  Emporta't un lubricant amb aloe vera sense sucre ni parabens, 100% vegà, de la marca catalana Nuei. 100 ml.

  (Enviaments a Espanya)

  > 12 Co-financiers
 • Bijdragen $ 16

  PRESERVATIUS VEGANS (10 UNITATS)

  Amb aquesta aportació, us enviarem una capsa de 10 preservatius vegans de la marca de comerç just i vegà GLYDE. La majoria dels condons de làtex contenen la proteïna làctia caseïna, però aquesta marca la substitueix per un extracte vegetal.

  (Enviaments a Espanya)

  > 04 Co-financiers
 • Bijdragen $ 22

  LLEGEIX "CUENTOS EN TRIBU"

  Tria un dels quatre llibres de la col·lecció "Cuentos en tribu" de Cristina Romero i Francis Marín per llegir en tribu amb els infants. (En castellà).

  1. "EL LIBRO ROSADO DEL AMOR. Primero por ti misma." Un llibre sobre l'amor romàntic, violència i abusos sexuals.
  2. "EL LIBRO VIOLETA. Más allá del rosa y azul". Un llibre sobre la diversitat de gènere.
  3. "EL LIBRO DORADO DE LOS NIÑOS". Un llibre al voltant de la reflexió de la masculinitat.
  4. "EL LIBRO ROJO DE LAS NIÑAS". Un llibre al voltant de la menstruació amb una visió reconciliadora.

  (Enviaments a Espanya)

  > 17 Co-financiers
 • Bijdragen $ 22

  IL.LUSTRA’T AMB CRISTINA MÉNDEZ

  Emporta’t una de les il·lustracions sobre noves masculinitats de la il·lustradora Cristina Méndez!

  “Home, home sóc, home vaig ser. Home que rebusco entre les entranyes. Inicio un viatge intern que trenca amb aquesta cuirassa que vaig creure que era meva i descobreixo la meva vulnerabilitat, la meva naturalesa, la meva sensibilitat. Em permeto ser i em permeto, abans de res, mostrar-me al món amb les meves ferides, esperances i desànims. Sóc pell, suor, sóc …”

  (Enviament a Espanya)

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen $ 22

  IL·LUSTRA'T AMB MARTA PIEDRA

  Emporta't una de les nostres il·lustracions preferides de Marta Piedra!
  T'escriurem perquè trïis entre aquestes tres il·lustracions.
  Mida DinA4

  (Enviaments a Espanya)

  > 04 Co-financiers
 • Bijdragen $ 27

  TOTEBAG SEXTRUCK

  Emporta’t una bossa de la SexTruck, vine a la presentació de la SexTruck i sigues de les primeres persones a experimentar amb el seu contingut! (Enviaments a Espanya).

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen $ 27

  LLEGEIX "EL PODER DELS NOIS"!

  "El poder dels nois" de Ritxar Bacete

  "Els nens necessiten créixer lliures dels estereotips i condicionants que els fan menys feliços i capaços. Hem d’ampliar-los les possibilitats de ser i estar al món; crear una nova masculinitat, positiva i diversa, que porti els nens a estar connectats amb el seu cos i, sobretot, amb les seves emocions, que és on radica la seva veritable força interior."

  (Enviament a Espanya)

  > 09 Co-financiers
 • Bijdragen $ 27

  LLEGEIX "MASCULINIDADES Y FEMINISMO"!

  Si vols saber més sobre masculinitats i grups d’homes aquest llibre del sociòleg i activista Jokin Azpiazu t’obrirà finestres per continuar reflexionant allò que et qüestiones sobre aquest tema, tal i com diu ell: “El libro está escrito desde la sinceridad de las experiencias que he vivido, sí, pero también desde la confusión, desde debates que aún hoy siguen abiertos. No intenta cerrar cosas; intenta abrirlas. Quien tenga voluntad de leer un libro que deje el asunto cerrado no lo va a disfrutar tanto como quien tenga voluntad de pensar, de repensarse y de hacerse más preguntas.”

  Libro en castellano.

  (Enviament a Espanya)

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen $ 27

  TOTEBAG "SIEMPRE ORGULLO LGBT"

  Totebag de teixit orgànic amb il·lustració de Nazareth Dos Santos.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 27

  TOTEBAG "ME COMO TU GORDOFOBIA"

  Totebag de cotó orgànic de Arte Mapache.
  Només treballen amb productes de comerç just, estampació amb tècnica artesanal i tints biodegradables.
  A més, un 10% de cada producte es destina a ONGs que treballin per preservar els drets humans.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLEGEIX "EL BAILE DE LA VIDA EN LAS MUJERES"

  La psicòloga Anna Sàlvia i la pintora Agnès Mateu han creat aquest fantàstic llibre il·lustrat amb l'objectiu de divulgar el coneixement tan necessari a persones de totes les edats: i és que la part de la sexualitat que només vivim les dones (menstruació, embaràs, part, lactància, la primera menstruació, la menopausa o la maduresa) és experimenta per la societat occidental com a font de malestar, dolor i vergonya, en comptes del que podria ser: font de benestar, plaer i poder. Hem estat educades en una cultura patriarcal que no ens permet ni tan sols imaginar la possibilitat de gaudir d'aquests processos femenins i que ens ha deixat orfes dels coneixements i recursos necessaris per fer-ho.

  (Enviaments a Espanya)

  > 11 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  IL·LUSTRA'T AMB LOLA VENDETTA

  Emporta't una de les nostres il·lustracions preferides de Lola Vendetta!

  "El plaer femení, l'orgasme, el goig en el seu màxim esplendor. La connexió amb el teu cos i el teu propi plaer. Toca't igaudeix-te que aquesta vida és teva!"

  Cartolina mida A3 29,7 x 42 cm

  (Enviaments a Espanya)

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLEGEIX "LA VAGINA, COSA FINA"!

  Amb "La Vagina, cosa fina" de Nina Brochmann i Ellen Stokken Dahl descobriràs coses molt interessants sobre el teu cos i el dels altres!

  Pots assegurar que coneixes al cent per cent la teva vagina? És evident que els òrgans genitals femenins no són res de nou, però, tot i així, hi ha un munt de coses que les dones ignorem sobre el nostre propi cos. Saps realment per què la regla fa mal? Existeix l’himen? Per què et costa arribar a l’orgasme? Fins quan pots esperar-te a tenir fills?

  A partir de coneixements mèdics avalats i de dades d’investigacions recents, i de manera divertida i fàcil d’entendre, La vagina, cosa fina explica tot allò que has de saber sobre la zona genital femenina. Aprendràs quins secrets amaga el clítoris, com és l’esbojarrat ball hormonal que controla la menstruació i quin efecte tenen els anticonceptius en el teu cos. A més, et familiaritzaràs amb les malalties ginecològiques més habituals. Aquest llibre amè i divulgatiu ofereix resposta a totes les preguntes que sovint no goses fer.

  La vagina, cosa fina s’adreça a totes les persones amb vulva.
  (Enviaments a Espanya)

  > 13 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLEGEIX "TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE SEXUALITAT"

  Amb "Tot el que necessites saber sobre sexualitat" descobriràs coses molt interessants sobre el teu cos i el dels altres!

  A "Tot el que necessites saber sobre sexualitat" trobaràs resposta a les preguntes que els i les joves (i no tan joves) acostumen a fer sobre sexe, plaer, emocions, pràctiques sexuals, identitats i com tenir cura de nosaltres i de les persones amb qui compartim sexualitat.Tot el que necessites saber sobre sexualitat neix amb la intenció de donar eines perquè cadascú trobi la seva sexualitat, decideixi com afrontar-la i la gaudeixi de manera sana i segura. Parlant sempre des d'un enfocament feminista i de drets, en aquest pràctic llibre es fa èmfasi en la diversitat sexual i de gènere i en una sexualitat de consens i lliure de violències, perquè totes les persones pugem viure la sexualitat sense discriminacions ni opressions.Descobreix tots aquests assumptes sobre els quals ens costa parlar, però que tenim moltes ganes de conèixer. Perquè dir les coses pel seu nom és la millor manera de parlar de sexualitat. Perquè el més important és que t'hi apropis i la visquis de forma lliure i sana.

  (Enviaments a Espanya)

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  PACK 2 COMPRESES DE TELA

  Compreses Art&Seams de teixit ecològic de mida petita, com un salvaslip (15cm) o mida compresa. Aquest pack inclou dues compreses i una bossa a joc per guardar-les!

  Els estampats i colors són variables, ja que utilitzen les restes per produir les seves col·leccions per fer les compreses, així aprofiten fins a l'últim centímetre dels seus teixits i són més sostenibles!

  (Enviaments a Espanya)

  > 09 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  COPA MENSTRUAL GLUPCUP!

  Des de La SexTruck volem col·laborar amb el projecte GlupCup!
  És per això que oferim les seves copes menstruals com a recompensa!
  La missió del seu projecte també és l'educació menstrual i estan gestant els seus inicis amb la intenció d'explicar, educar i treure totes les pors que tenen la majoria de les dones a la copa menstrual i a la menstruació en general.
  A més, aquest projecte té consciència social i, per cada copa adquirida a Goteo faran una donació d'una altra a un projecte social que treballi amb dones.

  (Enviaments a Espanya)

  > 12 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLEGEIX "FOLLEM?"

  El 28 d'agost ja podrem gaudir del nou llibre de Bel Olid, "Follem?"!
  I nosaltres el volem tenir ben a prop!

  "Seguir el desig, compartir el plaer. Sembla fàcil, oi? I, tanmateix, vivim sexualitats condicionades per expectatives, pressupòsits i tabús que ens fan complicat escoltar-nos. Follem? explora els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes, a relacions més plaents."

  (Enviament a Espanya)

  > 17 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  SAMARRETA "LET IT BEAT"

  Samarreta unisex, blanca, de màniga curta, amb il·lustració impressa de Nazareth Dos Santos.
  100%cotó.
  Talles (ample x llarg):
  S 46cm x 69cm
  M 49cm X 71cm
  L 54cm x 73xcm
  XL 57cm x 76cm
  XXL 60cm x 79cm

  > 02 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLIBRE "SOMOS LAS NIETAS DE LAS BRUJAS QUE NO PUDISTEIS QUEMAR"

  Llibre de la il·lustradora Tres Voltes Rebel.
  "Ahora puedo decir convencida
  que he decidido unirme
  al aquelarre de brujas que vuelan sin escoba,
  a las que molestan,
  a las que saben más de la cuenta,
  a las que se cuestionan la sociedad
  conforme está construida.
  Hemos sido atacadas y perseguidas
  durante toda la historia;
  pero cuidado,
  porque estamos aprendiendo
  a controlar
  el fuego de la hoguera."

  Tapa dura: 128 pàgines. Només disponible en castellà.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 33

  LLIBRE "10 GRITOS CONTRA LA GORDOFOBIA"

  Llibre escrit per Magdalena Piñeyro i il·lustrat per Arte Mapache. Llibre de tapa tova i 160 pàgines.

  La norma ens dicta que la bellesa l'encarna una persona blanca, jove, prima i heterosexual: contra aquest cànon s'eleva aquesta crítica. Cada capítol d'aquesta guia és un crit contra la gordofòbia, la bellesa heteronormativa, contra els cossos ideals, la tirania de l'estètica, la discriminació per sobrepès, en definitiva, contra tot allò que atempti a la diversitat corporal. Escrit des d'un enfocament pràctic i amb un llenguatge planer, idees clares i frases contundents, 10 gritos contra la gordofobia és un cant a la diferència.

  10 gritos contra la gordofobia és un llibre imprescindible per entendre que «gorda» no és un insult, un llibre per empoderar-nos i aprendre a estimar el nostre cos tal com és.
  Escrit només en castellà.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 44

  ASESSORAMENT SEXOLÒGIC PER A ADULTES QUE ACOMPANYEN INFANTS I JOVES

  Et preocupa com acompanyar la sexualitat dels teus infants i/o joves? Tens dubtes sobre sexualitat i no saps on assessorar-te? T'agradaria parlar amb els teus fills/es de sexe però no saps ni per on començar?

  Aporta 40€ a la campanya per fer realitat #LaSexTruck i concertarem una trobada presencial o online en què ens podràs exposar els teus neguits i t'oferirem assessorament sexològic i d'acompanyament a les sexualitats dels infants i joves.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 44

  JOIERIA SIANDSI

  Aquí teniu la fantàstica col·lecció de joieria en metacrilat i en diversitat que ha ofert @siandsi_aliances per col·laborar en el projecte de #LaSexTruck. Atrevida, fresca i molt actual.

  Aporta 40€ i podràs escollir 2 pins o 2 penjolls a combinar (vagina-penis, penis-penis, vagina-vagina).

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 60

  ESTIMULADOR DE CLÍTORIS SATISFYER PRO 2

  Emporta't aquesta fantàstica joguina eròtica, capaç de proporcionar-te un orgasme en menys de 2 minuts (garantit!) sense ni tan sols tocar-te (funciona per ones).

  (Enviaments a Espanya)

  > 07 Co-financiers
 • Bijdragen $ 65

  TUPPERSEX ON TOUR!

  Reuneix 10 amigues i farem un TupperSex educatiu a la caravana pedagògica (vàlid a la província de Barcelona).

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 71

  OU MINERAL MEDICINAL + TALLER D’USOS DE L’OU MINERAL MEDICINAL

  Vols descobrir els ous vaginals minerals? Aconsegueix un ou de qualitat de quars rosa. I per descobrir tot el potencial d'aquesta pràctica taoïsta ancestral, vine al nostre taller, pensat per a 10 dones. A través d'aquestes pràctiques, augmentarem el fluxe sanguini i energètic i tonificarem les parets vaginals, potenciant la sensibilitat sexual. Així mateix, a nivell energètic i emocional, una bona pràctica ens permetrà redescobrir el nostre cos i la pròpia feminitat i vitalitat.

  (Enviaments a Espanya)

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen $ 71

  VIBRADOR MASAJE SEXY PRO

  Emporta't un vibrador molt versàtil, amb capçal de silicona, ideal per relaxar el teu cos amb un massatge i per estimular i excitar les teves zones erògenes. Apte per a vagines i penis.

  (Enviaments a Espanya)

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 93

  VIBRADOR MASSATGE SEXY PRO + CAPÇAL MS-TUBEL

  Emporta't un vibrador molt versàtil, amb capçal de silicona, ideal per relaxar el teu cos amb un massatge i per estimular i excitar les teves zones erògenes. Apte per a vagines i penis. I per donar-li més joc afegim un capçal orgàsmic amb el que podràs fer massatges al penis de forma irresistible.

  (Enviament a Espanya)

  > 02 Co-financiers
 • Bijdragen $ 109

  TATUA'T AMB NONO.RUEDA

  Aporta 100€ al nostre projecte i emporta't un tattoo de Nono Rueda de 6x6cm!

  Una vegada feta l'aportació, mira el seu perfil d'instagram (@nono.rueda), escull el disseny, fes la reserva i envia-li un mail a hola.nonorueda@gmail.com amb una captura de pantalla del que vols tatuar-te. No contacter mitjançant xarxes socials. Ella et dirà per mail si està disponible i acordareu la data per tatuar-te (a partir del 15 de octubre).

  Què has de saber?

  • Nono Rueda tatua a Barcelona.

  • Nono Rueda tatua handpoke: és a dir, fet a mà, sense màquina. És molt més laboriós però menys agressiu, no sagna ni fa ferida i cicatritza molt més ràpid. Pot ser menys precís ja que està fet a mà (però aqeusta és la gràcia).

  • Es un flash tattoo: és a dir, et tatúes alguna cosa que has vist al seu perfil. El disseny ja existeix, no és personalitzat. Si el que vols és una frase teva, l'estil de la tipografia serà la que escullis també al seu perfil.

  • No tatua dues vegades el mateix disseny: Si el tattoo que volies ja se l'ha tatuat una altra persona (o algú l'ha reservat abans), pots tatuar-te una altra cosa o pots proposar una versió diferent del que has escollit.

  • No tatua dissenys o frases d'altres persones o artistes sense el seu consentiment.

  • Si vols realitzar-te un tattoo més gran, acorda-ho amb ella i li pagaràs la diferència quan vagis a tatuar-te.

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 109

  TATUA'T AMB MIREIA TATOO

  DUES NOVES OPORTUNITATS DE TATUAR-SE AMB LA MIREIA TATOO!

  Sempre t'has volgut tatuar i no has trobat el moment? T'agradaria fer-te un altre tatuatge més? T'ho posem fàcil: amb aquesta aportació la @mireiatattoo et farà un tattoo amb tinta negra de 6cm x 6cm en la zona que triïs (excepte costelles i lumbars) i d'un dels seus preciosos dissenys (pots veure el seu estil a la seva pàgina d'instagram @mireiatattoo).

  El tatuatge te'l podràs fer a partir de l'octubre al seu estudi La Magrana · studio de Sabadell (Barcelona).

  IMPORTANT! Un cop feta la recompensa, contacta amb ella mitjançant el seu correu electrònic! mireiatattooart@gmail.com

  instagram.com/lamagrana.espai

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 109

  TATUA'T AMB MIREIA TATTOO

  Sempre t'has volgut tatuar i no has trobat el moment? T'agradaria fer-te un altre tatuatge més? T'ho posem fàcil: amb aquesta aportació la @mireiatattoo et farà un tattoo amb tinta negra de 6cm x 6cm en la zona que triïs (excepte costelles i lumbars) i d'un dels seus preciosos dissenys (pots veure el seu estil a la seva pàgina d'instagram @mireiatattoo).

  El tatuatge te'l podràs fer a partir de l'octubre al seu estudi La Magrana · studio de Sabadell (Barcelona).

  instagram.com/lamagrana.espai

  > 05 Co-financiers
 • Bijdragen $ 218

  SEXTRUCK 1 DIA

  Amb aquesta aportació vindrem a la vostra escola, institut o espai i plantarem la caravana durant 1 dia perquè pugui passar a experimentar-la tota la comunitat educativa! (Vàlid a Catalunya).

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen $ 327

  SEXTRUCK 2 DIES

  Amb aquesta aportació vindrem a la vostra escola, institut o espai i plantarem la caravana durant 2 dies perquè pugui passar a experimentar-la tota la comunitat educativa! (Vàlid a Catalunya)

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 436

  SEXTRUCK 3 DIES

  Amb aquesta aportació vindrem a la vostra escola, institut o espai i plantarem la caravana durant 3 dies perquè pugui passar a experimentar-la tota la comunitat educativa! (Vàlid a Catalunya)

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen $ 545

  SEXTRUCK 5 DIES

  Amb aquesta aportació vindrem a la vostra escola, institut o espai i plantarem la caravana durant 5 dies perquè pugui passar a experimentar-la tota la comunitat educativa! (Vàlid a Catalunya)

  > 00 Co-financiers

About this project

Impulsem l'educació sexual des d'una perspectiva de gènere, interseccional i des de les diversitats.

Behoeften Infrastructuur Minimum Optimum
Compra i reforma de la caravana.
Per dur a terme aquest projecte necessitarem comprar una caravana i reformar-la per dins i per fora per tal d’adequar-la a les necessitats que tindrà i posar-li una bola a un cotxe per poder moure la caravana. També hem de comptar amb el mobiliari necessari i la decoració adequada.
$ 3,267
Behoeften Materiaal Minimum Optimum
Omplir de contingut la caravana.
Un cop creada la SexTruck l’haurem d’omplir de contingut! Llibres, materials pedagògics i imatges referents.
$ 1,089
Behoeften Taak Minimum Optimum
Comunicació
Creació de la imatge gràfica de la SexTruck i d’un espai web.
$ 1,089
Més materials d'experimentació
Amb aquesta partida podrem comprar més materials de qualitat per a l'experimentació dins la caravana pedagògica.
$ 1,089
Difusió
Si arribem als 6000€ podrem dedicar una part del pressupost en publicitar aquest projecte per tal de fer-lo arribar a més gent!
$ 545
Totaal $ 5,445 $ 7,079
Noodzakelijk
Additioneel

General information

Imagina una caravana que arriba a un centre educatiu o a un festival i es planta durant una setmana per obrir les seves portes a tota la comunitat oferint un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb la sexualitat, l’afectivitat i els feminismes.

Aquest estiu impulsem un nou projecte, La SexTruck: la caravana pedagògica on la sexualitat, l'afectivitat i els feminismes van sobre rodes!

Perquè fem un crowdfunding? Doncs perquè Les Magranes som un projecte molt nou i no tenim encara recursos per dur a terme aquest projecte sense la vostra col·laboració i perquè creiem que gràcies al poder de la xarxa aconseguirem fer realitat La SexTruck, un espai del que tots podreu participar.

Dins d’aquest espai itinerant oferirem unracó de “toca-toca” on experimentar amb materials específics per descobrir el propi cos, un espai d’anticoncepció i un espai de menstruació. La caravana també disposarà d’una biblioteca-llibreria amb una tria acurada de títols relacionats amb la sexualitat, afectivitat i els feminismes i un espai de projecció audiovisual** amb recursos de qualitat.

La SexTruck és una caravana pedagògica que ofereix informació i formació sobre sexualitat, afectivitat i feminismes dirigida a persones que transiten l’adolescència i a les que les acompanyen durant aquest camí (famílies i educadores) i a la població en general.

Volem que La SexTruck sigui didàctica però també l’acompanyen molts altres adjectius que la faran única: acollidora, íntima, atrevida, distesa, oberta, fresca, sincera, nòmada, eròtica i sensual. Creiem que és important compartir l’estètica que volem que tingui ja que diu molt del caràcter del projecte. Els colors estan relacionats amb el logotip de Les Magranes que transmeten la sexualitat femenina i l’arrelament a la terra. A l’interior de la caravana també jugarem amb aquestes tonalitats i afegirem una decoració senzilla oferint imatges artístiques referents d’il·lustradores, pintores, fotògrafes, etc.

A més de tots els materials que conté la caravana oferirem opcions extres per acabar d’arrodonir l’experiència:

 • Formacions per a primària i secundària (tallers, xerrades i cicles).
 • Formacions per a educadores i famílies (tallers, xerrades i cicles).
 • Programació cultural de petit format sobre sexualitat, afectivitat i feminismes.
 • Trobades amb autors i autores de llibres sobre sexualitat, afectivitat i feminismes.
 • Trobades amb artistes que treballin aquestes temàtiques.
 • TupperSex on tour educatiu.
 • Consultori sexològic.

Belangrijkste kenmerken

La SexTruck és un espai nòmada i itinerant que ofereix formació i informació sobre sexualitat, afectivitat i feminismes. Les Magranes hem creat una caravana pedagògica plena de continguts per experimentar i descobrir lliurement i amb acompanyament. També oferim altres possibilitats per completar l’experiència relacionades amb agents externs al nostre projecte i que aportaran l’opció d’intercanvi i tallers, formacions i xerrades.

La SexTruck és un projecte de Les Magranes, una associació creada per 4 dones. Les ganes de conèixer més i més sobre el món les ha portat a cada una d’elles a investigar sobre una gran diversitat de temàtiques diferents. En trobar-se, compartir i enxarxar tots aquests coneixements ha nascut la SexTruck, una combinació de psicologia, biologia, educació social, qigong, sexualitat i ciclicitat femenina, maternitat i criança, educació i teràpia sexual, comunicació, educació infantil, primària i secundària, gestió cultural, fotografia especialitzada en cos i poder, impuls de projectes des de la perspectiva de gènere.

img-20190628-wa0027.jpg img-20190628-wa0030.jpg img-20190628-wa0028.jpg img-20190628-wa0029.jpg img-20190628-wa0026.jpg

Waarom is dit belangrijk

La SexTruck, la caravana pedagògica, va dirigida principalment a persones que transiten l’adolescència i a les que les acompanyen durant aquest camí (famílies i educadores).
Tot i així, també obrim el projecte a tothom, perquè creiem que davant la manca social d’educació sexual en què ens trobem i amb els tabús associats a aquesta, volem que tothom se senti lliure d’entrar a La SexTruck i redescobrir la seva sexualitat, la manera com es relaciona amb altres persones i es qüestioni el món mitjançant els feminismes.

mapa-21.jpg

Team en ervaring

Les Magranes som un projecte viu i fèrtil, juganer i provocador. Expertes en intel·ligència eròtico-afectiva, en comunicació i gènere, oferim un espai interdisciplinar i integratiu de promoció de la salut i el plaer. La sensibilització i la divulgació, la prevenció i la intervenció psicosocial entorn una educació afectiva i sexual integral i integradora és la nostra missió.

Qui som?

Anna Jeremias. Psicòloga i educadora social. Instructora de qigong. Especialitzada en sexualitat i ciclicitat femenina.

Elisabet Dionis. Educadora i terapeuta sexual. Comunicadora. Doula.

Laia Ramiro. Mestra, gestora cultural, comunicadora i fotògrafa especialitzada en cos i poder. Impulsora de projectes des de la perspectiva de gènere.

Noemí Muñoz. Biòloga, doula i professora de secundària. Apassionada del món de la sexualitat, afectivitat, relacions i feminitat.

El nostre projecte es basa en una metodologia activa i participativa que parteix de les necessitats del propi grup. Oferim espais de treball grupal on promoure l’intercanvi de coneixements, la reflexió i la creativitat.
Recollim el potencial del grup per generar un ambient on sigui possible treballar valors de convivència i de respecte a la diversitat, tot de forma constructiva i flexible. Abordem els temes amb molta sensibilitat i respecte per les diferències culturals, socioeconòmiques, funcionals o religioses que hi pugui haver en el col·lectiu. Analitzem de forma interseccional les diferents realitats.
Apostem per eines i recursos que valorem propers al món dels/les adolescents perseguint la seva motivació i implicació i que promoguin l’equitat, la inclusió i la gestió de les diversitats en l’educació sexual i afectiva.
Orientem, acompanyem i mostrem opcions facilitant l’autonomia i la presa de decisions.

Objectius de les Magranes:

Desplegar a nivell col·lectiu una visió positiva, integral, saludable i de respecte vers el propi cos i la pròpia vivència d’afectivitat i sexualitat.
Donar veu i reconeixement a tot el ventall de biografies afectives, sexuals i amoroses que generen autonomia, responsabilitat i salut cuidant els vincles i la intimitat.
Promoure la capacitat de viure i expressar el desig.
Facilitar eines de comunicació i assertivitat sexuals.
Generar vincles i sinergies entre els diferents agents socials amb els que treballem facilitant la transformació i una nova mirada entorn la sexualitat.
Formar els i les educadores per integrar la intel·ligència eròtico-afectiva en l’acompanyament a l’alumnat durant la preadolescència i adolescència.

Les Magranes generem trobades on la tríada cos, sexualitat i creativitat es desplega generant un munt d’oportunitats.

logo-color-transparent-1.png

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.