'Ajuda als Refugiats: Apadrina una Butaca'

Header image
Watch video
Gefinancierd op 01 / 01 / 2017
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 6.076
Minimum
€ 5.000
Optimum
€ 12.120
156 Co-financiers

Bijdragen € 20

Agraïment públic 20

Publicació del teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle

> 67 Co-financiers

Bijdragen € 50

Reconeixement i enviament del text de "KALIMAT" (arxiu en pdf)

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)". A més, sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle.

> 31 Co-financiers

Bijdragen € 70

Reconeixement, enviament de "KALIMAT" (arxiu en pdf) i entrega d'una bossa commemorativa de l'acte.

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramyhtádes als crèdits de l'espectacle i a més et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, a recollir el mateix dia de l'espectacle.

> 09 Co-financiers

Bijdragen € 100

Reconeixement, enviament "KALIMAT" (arxiu pdf), bossa commemorativa i llibre "Advocats combatius, obrers rebels"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte i també el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte). A recollir el mateix dia de l'espectacle.

> 04 Co-financiers

Bijdragen € 200

RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 2 ENTRADES CONCERT DE PAU DE NUT

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i també 2 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

> 01 Co-financiers

Bijdragen € 500

RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 4 ENTRADES CONCERT PAU DE NUT

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte) i 4 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 1.000

Representació exclusiva de WOMAN SPACE + col·loqui i visibilitat.RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència.
A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

> 00 Co-financiers

Bijdragen € 2.000

Concert + Representació exclusiva de Woman Space i col·loqui. RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem un concert de l'artista Pau de Nut i una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència. A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

> 00 Co-financiers

OBJECTIU ASSOLIT! MOLTES GRÀCIES A TOTS, SOU INCREÏBLES!!

29 | 12 | 2016

OBJECTIU ASSOLIT! MOLTES GRÀCIES A TOTS, SOU INCREÏBLES!!

Amb la suma de totes les vostres aportacions hem aconseguit arribar a la quantitat mínima indispensable per enviar als refugiats del camp de Nea Kavala, enhorabona!! No només hem arribat al mínim sinó que l'hem superat i a tres dies de tancar la campanya la xifra segueix pujant.

Bravo a tots els que heu col·laborat! Una part dels diners ja ha arribat a Nea Kavala i ben aviat arribarà la part que falta.

És la segona campanya de micromecenatge que engega l'equip del Projecte Paramythádes en menys de sis mesos i per segona vegada hem assolit l'objectiu, però no és mèrit nostre sinó de tota la gent meravellosa que ens envolta. Ho hem de celebrar perquè davant la negligència i la deslleialtat dels governs ens estem mostrant a nosaltres mateixos que volem viure en un món diferent del que ens ordenen. Si ens unim i col·laborem, amb la suma dels nostres petits gestos, podem aconseguir grans coses.

Els nostres amics del camp de Nea Kavala rebran aquesta aportació com un alè d'esperança, una mà estesa de tots els que estem aquí i no els oblidem. Amb el que rebin podran cobrir algunes necessitats bàsiques, però recordem que no haurien de ser allà, fa temps que haurien d'haver obtingut asil, fa temps que se'ls hauria d'haver donat l'oportunitat de refer les seves vides. Per això hem de continuar, volem continuar, els hem de seguir recordant que els volem amb nosaltres.

Gràcies a tots!

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario