SomHEROIES / #SomosHÉROAS

Header image
Watch video
Gefinancierd op 21 / 12 / 2017
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 9.562
Minimum
€ 9.120
Optimum
€ 21.700
161 Co-financiers
 • Bijdragen € 10

  Agraïment per les teves heroïcitats

  Habilitarem un espai al nostre web i una pàgina dins el llibre (en cas que poguem imprimir-lo) per fer menció de totes les persones HEROIES que ens heu donat suport com a agraïment.

  > 23 Co-financiers
 • Bijdragen € 15

  Punt de llibre Tamaia

  Llegir ens dóna eines per ser més fortes, i tenir un útil punt de llibre que, a més, et recordi que som més fortes juntes, està molt bé!

  > 14 Co-financiers
 • Bijdragen € 25

  Bossa totebag

  Una xulíssima bossa perquè passegis el teu feminisme per la city (o per on vulguis).

  > 53 Co-financiers
 • Bijdragen € 40

  Llibre fruit del primer taller d'escriptura

  T'endús a casa una lectura colpidora: el llibre 'Ni príncipes ni perdices', recopilació dels textos de totes les dones participants al primer taller d'escriptura que vam fer a Tamaia fa 10 anys + punt de llibre

  > 10 Co-financiers
 • Bijdragen € 50

  Història gràfica de Tamaia

  T'enviem una recopil.lació del material gràfic elaborat per Tamaia durant els seus 25 anys de vida, junt amb una edició especialment dedicada del cartell #SomHEROIES, en digital.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen € 60

  Pack AMIGUES

  Si t'emportes tres totebags de cop, et surten més baratets. Córre i digue-li a dues amigues més!!

  > 02 Co-financiers
 • Bijdragen € 60

  Pack HEROICA

  T'emportes la bossa totebag, el llibre 'Ni príncipes ni perdices', i el punt de llibre, perquè puguis llegir allà on et portin les teves lluites.

  > 15 Co-financiers
 • Bijdragen € 75

  Pack PIN

  T'emportes el Pack HEROICA + uns pins genials per posar un toc de feminisme a la teva roba

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen € 80

  Pack totebag

  10 totebags amb el lema 'Front les violències masclistes, sororitat feminista!'... que rulin!

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  Pack especial Contrabandos

  8 totebags + 2 llibres 'Ni príncipes ni perdices' reedició 2017 + punts de llibre

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  Pack recolzament feminista

  Per qui no vulgui més recompensa que acompanyar i saber de més a prop sobre les dones del grup, us enviarem un powerpoint de seguiment del taller, amb fotos i extractes dels textos.

  > 05 Co-financiers
 • Bijdragen € 150

  Pack llibreries

  Pack suport especial llibreries i centres socials, amb 10 exemplars de 'Ni príncipes ni perdices', per fer córrer les veus de les dones arreu

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen € 250

  Xerrada sobre prevenció

  Per a col.lectius/institucions: Venim al vostre espai a oferir-vos una xerrada sobre prevenció de violència masclista (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 400

  Taller sobre prevenció

  Per a col.lectius/institucions: Venim a impartir al vostre espai un taller de 2 hores en prevenció front la violència masclista, adaptat a l’àmbit de la vostra entitat. (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 1.000

  Mecenes Tamaia

  Per a institucions i entitats de caire social i transformador que vulguin recolzar la lluita contra la violència masclista. El vostre logo serà destacat en un apartat específic al nostre web i rebreu el nostre més sincer agraïment en nom de totes les dones beneficiades. A més, obteniu beneficis fiscals per la vostra donació!

  > 01 Co-financiers

Tancament, properes passes i... bones festes!

22 | 12 | 2017

Ja estem!

Gràcies a tot el vostre suport, al febrer un grup de dones començarem a crear fils de paraules sobre paper per volcar, compartir, ordenar i treure força del narrar les nostres vivències de la violència masclista. Juntes hem fet possible aquest taller i juntes tirarem endavant per recuperar la Nostra Vida.

De nou, gràcies a totes!

Passades les festes començarem a gestionar les recompenses així que estigueu atentes al mail per si ens falta alguna adreça o hi ha cap novetat.

Per qui us hagueu quedat sense bossa totebag, recordeu que podeu comprar-la a La Caníbal (http://lacanibal.net/) i a Espai Contrabandos (https://www.espaicontrabandos.com/). I a Contrabandos també trobareu la reedició 2017 de 'Ni príncipes ni perdices'!

Volem llançar un agraïment especial a totes aquelles persones que ens heu donat suport de forma completament desinteressada, renunciant a la recompensa, optant per una de simbòlica o fent aportacions a les guardioles. Una gran abraçada!

Moltes gràcies també a totes i cadascuna pels vostres comentaris de suport, per tota la difusió que ens heu ajudat a fer, per les vostres fotos mostrant les heroïcitats del nostre dia a dia, per assistir a les jornades dels nostres #25anysdeSororitat... per cada detall, per cada paraula, per tot.

Com dèiem quan vam iniciar aquesta campanya, #SomHeroies:

"La seva i la nostra heroïcitat rau en perdre la por, trencar amb la vergonya i el silenci, reconèixer que necessitem ajut, confrontar-nos amb nosaltres mateixes, mostrar-nos vulnerables, sostenir-nos econòmicament i emocional, desenmascarar la violència i denunciar-la amb convicció."

I com estem a final d'any volem desitjar-vos unes molt bones festes, procurant no oblidar-nos que les tradicions també poden ser analitzades i 'modernitzades' des d'una perspectiva feminista. Apliquem-ho!:
"(...) olvidarnos de una vez de que las mujeres de dedicaran a organizar pantagruélicas comidas mientras los hombres permanecen en la mesa atados como si les hubieran salido raíces en las sillas.": http://www.tribunafeminista.org/2017/01/navidades-en-igualdad/
"No sé si nos tocará el gordo, pero estamos muy cansadas de que siempre nos toque el machista.": https://mujeresenlucha.org/2017/12/22/danielle-analisis-del-anuncio-de-loteria-de-navidad-2017/amp/?__twitter_impression=true

Us recomanem aquest vídeo, 'A feminist Christmas Carol' de @TowandaRebels, no té desperdici: https://www.youtube.com/watch?v=B97mClbviDA&feature=youtu.be

I per cap d'any, les campanades de Pikara amb la Irantzu Varela!!: http://www.pikaramagazine.com/2017/12/las-uvas-de-la-iran/

De pas us compartim un parell de caligrames que hem fet mentre preparem el taller :)

Fins aviat!

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario