'City for sale'

  • Location Barcelona, España
Gefinancierd op 04 / 07 / 2018
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 8.613
Minimum
€ 4.782
Optimum
€ 7.871
156 Co-financiers

Bijdragen € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Co-financiers

Bijdragen € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Co-financiers

Bijdragen € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Co-financiers

Bijdragen € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Co-financiers

Bijdragen € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Co-financiers

Bijdragen € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Co-financiers

Bijdragen € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Co-financiers

Bijdragen € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Co-financiers

Hem arribat a l'òptim!

21 | 06 | 2018
Hem arribat a l'òptim!

Moltes, moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible que 'City for sale' hagi arribat a l'objectiu òptim. Hem de reconèixer que quan vam engegar la campanya ens sentíem insegures. Teníem clar que necessitàvem participació popular per poder finalitzar el documental però teníem por al fracàs, por a que no hi hagués prou gent que trobés el projecte interessant i, per tant, por a que no hi hagués prou gent que volgués donar-nos suport.

Però l'inici de la campanya va ser brutal. En pocs dies vam aconseguir l'objectiu mínim! Això ens va deixar al·lucinades però, el que de cap manera no podíem preveure, era arribar a l'objectiu òptim a mitja campanya. La gent s'hi està bolcant de debò, fent donacions molt generoses, enviant-nos missatges de suport i col·laborant moltíssim a nivell de difusió. El Facebook i el Twitter de 'City for sale' han estat molts dies treient fum i això vol dir que aquesta campanya cada dia està arribant a més i més gent! Clarament, ara estem recollint els fruits d'aquests tres anys de feina, dedicació i compromís amb la causa i el projecte i ens sentim molt afortunades de poder dir que, fins el moment, 140 persones s'han fet mecenes de 'City for sale'. A totes vosaltres: Gràcies, gràcies i més gràcies. Heu de tenir clar que és gràcies al vostre esforç i a la vostra implicació que aquesta pel·lícula es podrà acabar.

Mai no haguéssim pensat que arribaríem a l'objectiu òptim però entre tots i totes vosaltres ens heu demostrat que estàvem ben equivocades. Inicialment vam marcar-nos l'objectiu de 7.800€ perquè vam considerar que eren els recursos mínims per poder afrontar les últimes despeses de postproducció i subtítols, així com algunes despeses de distribució. Ara que hem arribat fins aquí, però, ens veiem amb l'obligació de dir-vos que si aconseguíssim més diners podríem:

  • Pagar-li al muntador que ha fet el tràiler tan guai que heu vist. La feina de l'Aimar té un cost de 800€.
  • Pagar-li a l'assessora de guió que ens ha acompanyat en aquest últim tram del muntatge. La Laia ha fet una feina bàsica i decisiva perquè 'City for sale' sigui una bona pel·lícula documental. La seva feina té un cost de 1.500€.
  • Pagar als editors que estan fent la postproducció de vídeo. Hi ha diverses coses que s'han hagut de corregir a la sala d'edició i això són vàries hores de feina meticulosa que, sens dubte, donen un gran salt qualitatiu al documental. La feina del Sito, el Sergio i la Viki té un cost de 600€.

Volem ser completament transparents amb els números i és per això que us demanem a vosaltres, les persones que ens heu donat suport i confiança, que ens feu un últim cop de mà per aconseguir aquest finançament extra.

Seguim!
Laura

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario