Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Header image
Watch video
Gefinancierd op 28 / 11 / 2017
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Co-financiers

Bijdragen € 5

Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Co-financiers

Bijdragen € 10

Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Co-financiers

Bijdragen € 20

Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Co-financiers

Bijdragen € 25

Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Co-financiers

Bijdragen € 30

Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Co-financiers

Bijdragen € 40

Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Co-financiers

Bijdragen € 50

DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Co-financiers

Bijdragen € 100

Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Co-financiers

Bijdragen € 500

Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Bijdragen € 1.000

Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Iniciem una campanya de pressió a la direcció d'IB3

02 | 07 | 2020
Iniciem una campanya de pressió a la direcció d'IB3

El passat dia 18 de juny el canal 33 de la Televisió de Catalunya va emetre el documental Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les
nostres illes
. Cosa a la qual s'ha negat la direcció de la nostra televisió: IB3.

En aquests crucials moments pensam que és molt important una mirada crítica vers el turisme com la que transmet el documental. Així que per tal de pressionar a IB3, us animam a sumar-vos a la campanya de pressió que acabam d'engegar. La campanya consisteix en un enviament massiu de cartes al director de l'ens públic IB3, Andreu Manresa, i al director d'IB3 Televisió, Joan Carles Martorell. Aquestes persones són les responsables del veto d'IB3 al documental col·lectiu Tot Inclòs, concebut, produït i realitzat gràcies a l'aportació desinteressada de més de 500 persones.

Us demanem que participem per tal d'intentar assolir el principal objectiu que ens marcàrem: que el documental sigui emés a la televisió pública balear per tal que el vegi el major nombre possible de persones residents a la nostra comunitat. Ara que atravessem una greu i profunda crisi econòmica deguda a l'eterna aposta pel monocultiu turístic, és temps de sumar més gent perquè es rebel·li contra aquest model imposat i perpetuat per les elits econòmiques i polítiques balears.

Trobareu tota la informació al respecte al web: https://totinclos.cat/campanya-ib3

Com sempre, gràcies pel vostre suport!

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario