Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Header image
Watch video
Gefinancierd op 28 / 11 / 2017
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Co-financiers

Bijdragen € 5

Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Co-financiers

Bijdragen € 10

Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Co-financiers

Bijdragen € 20

Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Co-financiers

Bijdragen € 25

Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Co-financiers

Bijdragen € 30

Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Co-financiers

Bijdragen € 40

Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Co-financiers

Bijdragen € 50

DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Co-financiers

Bijdragen € 100

Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Co-financiers

Bijdragen € 500

Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Bijdragen € 1.000

Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Entrem dins la darrera setmana de la primera fase: falten menys de 3.000€!

12 | 10 | 2017
Entrem dins la darrera setmana de la primera fase: falten menys de 3.000€!
Ja som 277 les persones i col·lectius que hem decidit cofinançar el documental Tot Inclòs, arribant a cobrir la xifra de 11.130€, un 79% del necessari. Encara ens falten 2.835€ per assolir el pressupost mínim. Per tant, amb unes aportacions similars a les que hem tingut fins el dia d’avui, necessitem poc més de 70 cofinançadores.
 
Els darrers dies la recaptació ha tornat a afluixar una mica, situant-nos sota el llindar ideal de recaptació (veure imatge). Per tot això, avui entrem en el moment crític de la campanya: ja sols queda una setmana per acabar la primera fase (el dimecres 18 d’octubre serà el darrer dia), pel que necessitem arribar al pressupost mínim i garantir que podem tirar endavant el documental. Recordeu que, si no assolim la xifra dels 14.000€, no rebrem cap diners, pel que perdríem els més d’11.000 € recaptats a dia d’avui. En tal cas, el projecte perillaria ja que no ens veiem capaces d’obtenir tal quantitat de diners per altres vies; per tal de garantir la independència i llibertat del projecte, no som partidàries de subvencions, ni públiques ni privades. És a dir: necessitem una darrera sempenta ben forta per assegurar-nos la posada en marxa del projecte. Per això tornem a recórrer a vosaltres.
 
Per tant, si pensau fer una aportació econòmica i encara no l’heu feta, ara és l’hora! Per contra, si ja l’has feta o vas malament de diners i no pots fer-ne, informa sobre el projecte a aquelles persones que puguin estar interessades, o pitja a aquelles que et digueren que aportarien. A continuació teniu els enllaços per compartir el projecte; també podeu seguir –o recomanar– els nostres perfils a les xarxes socials:
    
 
Gràcies de nou!
 
Que passeu un bon pont si en teniu!

Opmerkingen

Inicia sesión para dejar un comentario