TOLERÀNCIES, menjant amb il·lusió

Header image
Watch video
Gefinancierd op 25 / 07 / 2015
Gecofinancierd!
Ontvangen
€ 9.510
Minimum
€ 8.500
Optimum
€ 16.300
100 Co-financiers
 • Bijdragen € 10

  TOLERÀNCIES AMB IL·LUSIÓ

  Totes les contribucions són benvingudes i es mereixen un gran agraïment al web de Toleràncies.

  > 08 Co-financiers
 • Bijdragen € 20

  AMANT DE LA CUINA

  Aprèn a cuinar amb un recull de receptes lliures d’al·lèrgens + recompensa anterior

  > 18 Co-financiers
 • Bijdragen € 40

  BOSSA MERCAT SOSTENIBLE

  Anem a comprar amb la bossa de Toleràncies + recompenses anteriors.

  > 27 Co-financiers
 • Bijdragen € 65

  TASTA’M

  T’oferim un tastet degustació de productes lliures d’al•lèrgens en grup + recompenses anteriors

  > 06 Co-financiers
 • Bijdragen € 100

  TASTA’M PERSONALITZAT

  Un tastet degustació de productes lliures d’al·lèrgens personalitzat + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya els desplaçaments són a part.

  > 12 Co-financiers
 • Bijdragen € 150

  PER CENTRES EDUCATIUS O RESTAURADORS – CONEIX LES AL•LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

  Xerrada sobre conceptes bàsics de les al•lèrgies i les intoleràncies alimentàries + tastet degustació grupal. No inclou el desplaçament / transport fora de Catalunya

  > 04 Co-financiers
 • Bijdragen € 200

  AGAFA LA CISTELLA

  T’obsequiem amb una cistella petita de productes de qualitat i artesans sense al•lèrgens + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya el desplaçament i/o enviaments són a part

  > 03 Co-financiers
 • Bijdragen € 300

  AGAFA AQUESTA CISTELLA GRAN

  T’obsequiem amb una cistella gran de productes de qualitat i artesans sense al•lèrgens + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya els desplaçaments i/o enviaments són a part

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  Espònsor on the road

  Afegirem el logotip de la teva entitat o empresa a la Food Truck Toleràncies durant 2 anys.

  > 01 Co-financiers
 • Bijdragen € 500

  T’ASSESSOREM

  Una sessió virtual sobre al•lèrgies i intoleràncies alimentàries + cistella gran + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments

  > 00 Co-financiers
 • Bijdragen € 1.000

  MUNICIPIS I ENTITATS EMPRENEDORIA - CONEIX LA FOOD TRUCK TOLERÀNCIES:

  Venim a la plaça del poble del teu municipi amb el Food Truck Toleràncies, t'ensenyem el vehicle + fem una xerrada del procés d'emprenedoria de la iniciativa + una xerrada sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries + fer un tast de degustació en grup de productes sense al·lèrgens.

  > 01 Co-financiers

About this project

Food Truck amb productes lliures d'al·lèrgens per les zones rurals

Behoeften Infrastructuur Minimum Optimum
Transformació FOOD TRUCK TOLERÀNCIES
Volem convertir una furgoneta de segona mà a una Food Truck nova….LA FOOD TRUCK TOLERÀNCIES. Per fer aquesta transformació i condicionar una cuina sobre rodes és imprescindible un forn de gas, una fregidora, un extractor de fums, un congelador expositor, una nevera, llums, incorporació de bateries, entre d'altres.
€ 8.500
Behoeften Materiaal Minimum Optimum
DISSENY I DIFUSIÓ FOOD TRUCK TOLERÀNCIES
Un cop condicionada la Food Truck Toleràncies de dins, és necessari transformar-la de fora, a través d'un disseny adient, una rotul·lació i pintura atractiva. A més, d'una web de la iniciativa i una bona difusió als diferents mitjans de comunicació i xarxes socials, per donar a conèixer TOLERÀNCIES arreu de les zones rurals.
€ 7.800
Totaal € 8.500 € 16.300
Noodzakelijk
Additioneel

General information

"Toleràncies, menjant amb il·lusió" és una iniciativa per sensibilitzar a la població i aportar solucions sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Un projecte que neix de la pròpia experiència de l'emprenedora, la Laia, al detectar-li un seguit d'intoleràncies alimentàries (gluten, lactosa, entre d'altres) que l'han ensenyat a viure en primera persona algunes limitacions alimentàries que això suposa.

"Toleràncies" dóna resposta a les dificultats que es puguin trobar totes aquelles persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària, tot proporcionant-los informació i assessorament. Alhora, també assessora i forma empreses i entitats del sector de la restauració, interessades en conèixer com adequar les seves instal·lacions i oferir un servei i productes aptes per al·lèrgics i intolerants. A més, aquesta iniciativa també dissenya i gestiona campanyes de sensibilització municipals dirigides a informar a la població, majoritàriament de les zones rurals.

Ara, però, tenim una nova il·lusió: distribuir productes de qualitat i sense al·lèrgens. I ja hem pensat com fer-ho... AMB EL FOOD TRUCK TOLERÀNCIES!

Ens ajudes a posar en marxa el comptaquilòmetres de Toleràncies?

Belangrijkste kenmerken

El "Food Truck" és una tendència culinària sobre rodes, un servei de cuina itinerant mitjançant un camió o furgoneta, on l'espai interior està totalment adaptat a les corresponents normes sanitàries.

Es tracta d'un servei idoni i únic a Catalunya, que ens permetrà acostar productes de qualitat, artesans i sense al·lèrgens, a un segment de població que té serioses dificultats per accedir-hi de forma habitual.

Necessitem un cop de mà per a fer realitat el FOOD TRUCK TOLERÀNCIES, i així arribar a tots els racons del nostre territori.

On treballem / on ens trobaràs?
L'àmbit d'actuació de "Toleràncies" es concentra a les comarques catalanes centrals i nord-oest de Catalunya.

I els nostres productes alimentaris
Al "Food Truck Toleràncies" comercialitzem productes de qualitat lliures d'al·lèrgens. Uns productes elaborats per productors i artesans i degudament certificats, que compleixen amb totes les condicions sanitàries establertes i amb una garantia d'estar lliure de contaminacions creuades.

Al nostre "Food Truck" hi trobaràs tot tipus de productes, frescos, congelats, secs i plats cuinats lliures d'al·lèrgens.

pantalles-tolerancies-pepe-02.jpg

Waarom is dit belangrijk

"Toleràncies" és una iniciativa innovadora que sorgeix amb la voluntat d'atendre una mancança real en la nostra societat. Una oportunitat que convergeix salut, alimentació i cuina per sensibilitzar sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries a les comarques rurals amb pocs recursos, productes i informació sobre aquesta temàtica.

Què volem aconseguir amb el crowdfunding?
Volem convertir una furgoneta de segona mà en una Food Truck nova... La FOOD TRUCK TOLERÀNCIES!!!!

Tenim l'empenta i la il·lusió per iniciar el projecte, però necessitem un cop de mà per a fer-lo del tot realitat.

pantalles-tolerancies-pepe-03.jpg

Doelen van de crowdfunding campagne

OBJECTIUS DE LA INICIATIVA TOLERÀNCIES

 • Informar i sensibilitzar a la població rural sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 • Ser un vector d'informació, recursos, eines i productes relacionats amb aquestes limitacions alimentàries.
 • Facilitar, amb els nostres serveis i productes, la vida de les persones de les zones rurals que pateixen al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
 • Distribuir productes de qualitat amb un format innovador (FOOD TRUCK TOLERÀNCIES)
 • Introduir i millorar la cultura alimentària relacionada amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries als centres educatius i el sector de la restauració, entre d'altres.

OBJECTIUS DE LA CAMPANYA DE CROWFUNDING

 • Aconseguir el finançament òptim per fer realitat la FOOD TRUCK TOLERÀNCIES...
 • Transformació furgoneta - FOOD TRUCK TOLERÀNCIES

Volem compartir i fer partícips de l'evolució i naixement del "FOOD TRUCK TOLERÀNCIES" a totes aquelles persones que col·laborin i aportin el seu granet de sorra... per sentir-se part del projecte... Aquí comença el camí!!!

pantalles-tolerancies-pepe-04.jpg

Team en ervaring

La iniciativa emprenedora “TOLERÀNCIES, MENJANT AMB IL·LUSIÓ” neix d’una experiència real de la promotora del projecte, en detectar-li fa uns tres anys i mig diverses intoleràncies (gluten, lactosa, entre d’altres). Durant aquest temps he pogut experimentar a la meva pròpia pell moltes de les complicacions i restriccions alimentàries que això suposa.

Per aquest motiu i davant aquesta situació he trobat la motivació i l’empenta per començar TOLERÀNCIES (menjant amb il·lusió), participant en campanyes de sensibilització, jornades de formació i demostracions culinàries.

A més, també compto amb l’ajuda de molts col·laboradors que donen forma a aquest projecte integral com dissenyadors, periodistes, restauradors, economistes, apart del suport mental incondicional dels familiars i amics.

dsc-8378.jpg logo-1-.png

Social commitment