Header image
Watch video
Gearchiveerd op 25 / 10 / 2021
Geloten
Ontvangen
$ 540
Minimum
$ 7,970
Optimum
$ 15,510
19 Co-financiers
Matchfunding Agents
match invests
Fabra i Coats
Invested: $ 0 of $ 2,047

Bijdragen $ 10

Aportació entusiasta

Agraïment. Sortirà el teu nom en un llistat destacat a la pàgina web.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 2 € . Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

 • Aquesta recompensa no inclou l'àpat a Taús.

> 03 Co-financiers

Bijdragen $ 27

Cultural Taús' Smells
 1. Vols connectar creativament amb la natura d'una manera sincera i amb el sentit de l'olfacte? El taller et proporcionarà eines a través de la teva natura biològica i amb l'espai cultural que envolta Taús; hi passejarem mentre l’ensumem. Cultural Taús' Smells és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut.

(Activitat a realitzar-se el dissabte 14 de maig pel matí; ens trobarem a Cal Rossa a les 11:00 h.)

 1. Una pràctica bossa de roba (totebag).
 • Aquesta recompensa no inclou l'àpat a Taús.

L'hora pot variar segons la quantitat de cofinançadors per gestionar els grups reduïts i d'aquesta manera gaudir més de l'activitat, però sobretot per les mesures de seguretat sanitària COVID-19.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 5'20 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 03 Co-financiers

Bijdragen $ 51

Smellsmap Sant Andreu

Aquesta compensació tindrà lloc el dissabte 28 de maig del 2022 amb motiu de la jornada de presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona del SOLC Festival · Bioart & Society.

 1. El taller et proporcionarà eines a través de la teva natura biològica; passejarem pel barri de Sant Andreu mentre l'ensumem; Smellsmap Sant Andreu és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut.

 2. Un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 3. Una pràctica bossa de roba (totebag).

Es concretaran les hores i punts d'acollida doncs poden variar segons la quantitat de cofinançadors, s'han de gestionar els grups reduïts i d'aquesta manera gaudir més de l'activitat, però sobretot per les mesures de seguretat sanitària COVID-19.

 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 10 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 04 Co-financiers

Bijdragen $ 61

L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart & Society

Jornada matinal de treball. Lloc: Fabra i Coats Centre de Creació Contemporània, Barcelona. Dia a concretar: principis de juny 2022.

Tothom hi és convidat!, i en especial els següents col·lectius: persones amb una discapacitat, tècnics d'associacions, institucions i corporacions.

Per què el SOLC Festival sigui en el futur un esdeveniment que inclogui la "cadena d'accessibilitat" i esdevingui plenament universal per a tota la població. Una proposta per poder formar part del grup d'espais i ciutats patrimonials i accessibles europeus.
La cultura és per a tothom o no serà mai transformadora!
La característica del festival i les passejades per un espai rural fan que sigui d'especial complexitat per l'accessibilitat, alhora un repte perquè aporta eines i continguts per a la comunicació fàcil i directe.
Un laboratori i unes dinàmiques grupals per reflexionar-hi i fixant-nos especialment en la biologia dels éssers humans i no humans.

Els artistes/investigadors/activistes seleccionats en el SOLC Festival · Bioart & Society hauran de reflexionar, parlar i activar una inclusió en l’obra proposada.

 1. El cofinançament inclou un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 2. Una pràctica bossa de roba (totebag).

 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 12 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal.

> 01 Co-financiers

Bijdragen $ 123

Smellsmap Sant Andreu + Fotografia exclusiva amb signatura

Aquesta compensació tindrà lloc amb motiu de la jornada de presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona del SOLC Festival · Bioart & Society, el dissabte dia 28 de maig del 2022.

 1. Workshop: un taller i passejada pel barri de Sant Andreu mentre l'ensumem; Smellsmap Sant Andreu és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut. Es realitzaran diferents grups si es passen dels 15 cofinançadors.

2. Una fotografia, grandària D3, signada per l'artista escollit pel cofinançador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista als cofinançadors.

3. Un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 1. Una pràctica bossa de roba (totebag).
 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 24 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.* (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-financiers

Bijdragen $ 819

Amics del SOLC Festival · Bioart & Society
 1. Logos que es visibilitzaran a totes les publicacions i a la presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.

 2. El teu logo d'agraïment i descripció de l'Amic a la nostra web i xarxes socials del SOLC Festival · Bioat Society.

 3. Assistència al workshop Cultural Taús' Smells.

 4. Assistència al workshop Smellsmap Sant Andreu.

 5. Assistència a la jornada L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart & Society

 6. Una fotografia grandària D3 signada per un dels artistes i escollit per l’Amic cofinançador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista.

 7. Aquesta recompensa inclou l'àpat del dissabte a Taús de la festa/presentació (fins a 4 pax per Amic).

 8. Un Llibre: El moble a Andorra (2003), de Sergi Mas, artista-artesà; Col·lecció Art, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Edició parla de l’art del treball de la fusta a Andorra, de tota la gamma del mobiliari, des del senzill bressol, passant per les caixes de núvia, fins a les sòlides i gegantines taules pairals, entre altres. El llibre és bàsicament visual. Els més de cinc-cents dibuixos sobre el moble domèstic, eclesiàstic, oficial... són d’una gran bellesa.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 520 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.* (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins al 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-financiers

Bijdragen $ 4,094

Patrocinadors oficials
 1. Logos que es visibilitzaran a totes les publicacions i a la presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.

 2. El teu logo d'agraïment i descripció del/s patrons a la nostra web i xarxes socials del SOLC Festival · Bioart & Society.

 3. Jornada exclusiva a Taús pel/s patrons el divendres dia 13 de maig del 2022;
  inclou:

  • workshop Cultural Taús' Smells,
  • dinar amb productes Km 0,
   - passejada exclusiva amb els artistes on s'explicarà el procés creatiu;
  • cloenda.
 4. Workshop exclusiu del Smellsmap Sant Andreu (a concretar dia i hora)

 5. Assistència a la jornada L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart & Society

 6. Fotografia/es signada/es pels artistes de la grandària i qualitat escollida pel patrocinador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista.

 7. Un Llibre: El moble a Andorra (2003), de Sergi Mas, artista-artesà; Col·lecció Art, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Edició parla de l’art del treball de la fusta a Andorra, de tota la gamma del mobiliari, des del senzill bressol, passant per les caixes de núvia, fins a les sòlides i gegantines taules pairals, entre altres. El llibre és bàsicament visual. Els més de cinc-cents dibuixos sobre el moble domèstic, eclesiàstic, oficial... són d’una gran bellesa.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 2600 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-financiers
October
24

Lynn Margulis i el que ens ha proporcionat pel futur

Lynn Margulis (el darrer tomb de la teoria de l'evolució). Zoòloga i Doctora en Genètica per la Universitat de Califòrnia-Berkeley. Nomenada doctora honoris causa por nombroses universitats de tot el món.
Que una genetista sigui referent per...

[Lees meer]
October
23

Paraules i conceptes que ens agraden

 • Poliforma
 • La ment expandida
 • Cognicions expandides
 • Terraformar la terra, entre la realitat i la ficció
 • Creació: artefacte cultural
 • Caos i algorítmes
 • Algorítme genètic
 • La possibilitat
 • Holobiont + Societat
  *...
[Lees meer]

Una veu definitiva de referència: Donna J. Haraway

Donna Haraway (filòsofa feminista), teoria feminista multiespecies i generadora del MANIFEST CIBORG (1984). Va obtenir el doctorat en Biologia a la Universitat de Yale. Referent per tothom, aquí i allà i per tot. També mestre de mestres...

[Lees meer]
October
22
Almost, almost there... How will this campaign end? Click here and meet the donors who already support us.
October
19

Tres veus actuals (per posar-ne només tres exemples)

 • Stefano Mancuso (neurobiòleg vegetal) i el futur vegetal: La nació de les plantes.
  Mancuso ens parla clar i ens aporta dos conceptes encara més nítids: la intel·ligència de les plantes s'articula gràcies al seu comportament...
[Lees meer]
October
18

Selecció d'imatges relacionades amb el BIOART

Moltes veus estan parlant del Bioart.
Fusió de processos científics biològics i socials, tecnologia, poesia, estètica..., investigació a través de les arts plàstiques, la dansa, la música, la narrativa... performatives, accions, assajos...

[Lees meer]
Tic-tac, key minute to support us through Goteo this week. We need you!
October
15

BIOART Què en diuen

Aquatecture is a compact and modular water harvesting system designed to collect rainwater in the urban environment. Inspired by the structure of desert beetles and plants. It can be installed as a facade panel on buildings features. Her Aquatecture...

[Lees meer]
October
08

Recolzament Associació Discapacitats Visuals de Catalunya: B1+B2+B3

En Manel Martí, President ADVC, Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 diu el següent sobre el SOLC Festival · Bioart Society

Benvolguda Meritxell,
Ens encanta que hi hagi iniciatives d'aquesta mena i podeu comptar amb nosaltres...

[Lees meer]
October
05
Already 20 days of campaign in Goteo and still a world ahead. Who could also help with this? (click here).
October
03

Veus històriques i actuals, una mirada antropològica.

Fa molts anys, més d'un segle, que els antropòlegs ens dediquem a observar, entendre i escriure sobre totes les cultures del món, darrerament també la pròpia; fem etnografies, que no és una altre cosa que VIURE entre els altres i descriure...

[Lees meer]
September
28

Bioart & Society al Món

Més enllà de la natura/cultura: bioart & Societat

L’antropologia ens avança, ja fa més d’un segle, que la idea segons la qual el dualisme naturalesa/cultura no és compartit per totes les societats humanes, constituint un obstacle...

[Lees meer]
September
25

Sobre el projecte - Per què SOLC? Per què Bioart? Per què Society? PER QUÈ FESTIVAL?

Per què Festival? Els objectius

 • Facilitar trobades per aprendre a processar la complexitat en lloc de caure en respostes i solucions senzilles.

 • Implementar estructures d’atenció i suport que ens permetin continuar...

[Lees meer]
September
24

Sobre el projecte - Per què SOLC? Per què Bioart? PER QUÈ SOCIETY? Per què Festival?

Per què Society?

 • Les pràctiques transdisciplinàries ajuden a tractar les causes i els efectes de l’antropocè, com per exemple el canvi climàtic.

 • [Des]dibuixar fronteres, disciplines i metodologies artístiques i científiques...

[Lees meer]
September
23

Sobre el projecte - Per què SOLC? PER QUÈ BIOART? Per què Society? Per què Festival?

Per què Bioart?

 • Unes pràctiques centrades en els sentits biològics dels humans per un nou prisma.
 • Una manipulació en la pràctica dels sentits per [re]pensar les categories humà, no-humà i objecte.
 • Unes pràctiques que ajuden...
[Lees meer]
September
22

Sobre el projecte - PER QUÈ SOLC? Per què Bioart? Per què Society? Per què Festival?

Un SOLC és una cavitat longitudinal que fa en el sòl l’arada o un altre instrument semblant.

I per analogia:

 • Senyal longitudinal, més o menys ample i profund, que deixa una cosa en una altra en arrossegar-s’hi tot penetrant-hi.
  *...
[Lees meer]
One week already in Goteo! Take a look on our motivations and who we target.
September
20
We need support in Goteo to achieve these goals (click here!)
September
18
First few donations, thanks! :)
Who are the people behind the project just launched in Goteo.